2777
2789
عنوان

شوهرم حتی با صدای خانوماهم .... 😒

4423 بازدید | 147 پست

ی بسته ای سفارش داده بود مسئولش ی خانوم بود شوهرم زنگ‌ زد بهش ک دستور مصرف بگیره بعد چنتا بوق جواب داد اولش عادی صحبت میکرد بعد گفت شما ؟ شوهرم گفت اقای فلانی بعد زنه کلا صداش عوض شد گفت عهه شماییددد دیگه با ی لحن لوووس داشت توضیح میداد همشم میگفت قربوووون شماااا ... شوهر خیر ندیده مم خرذوق ! تهش ک قط کردن ب پسرم ک نه ماهشه گفت چیه بابا از توهم بلند شد ؟ 😒

گفتم خاااااک یعنی اون زنه اومد عین چیزا حرف زد توهم ارره؟؟؟ گفت بی جنبه شوخی کردم .. مال دوسه شب پیش بود حالا انگار شوهرم میخاره همش دنبال ی بهانس ک ب زنه زنگ بزنه ( بسته ای ک میگم سفارش داده مربوط ب زود انزالی هست و اون خانومم مشاور ) درکم کنید ک هربار زنگ میزنن چقد اتیش میگیرم چون زنیکه همش درباره راهای جلوگیری از زود انزالی حرف میزنه اونم با عشوهههه  

چه مکالمه مسمومی!

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه رابطه ی تاکسیکی!

تو از من بدت میاد در حالی که من تورو نمیشناسم...کاربری دومیمه که دست خالم بود..از سال ۹۶ اینجام..کاربری اول@mandiii...دوم@دختر_نی_نی_یار...سوم@دختر_نی_نی_یار_شب...

😐

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

خودم ریختم پشمام مونده 

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.