2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم خودم الهه  مامانم طیبه

برج شما: میزان
عنصر شما: آب
ستاره شما: قمر
روزهای خوش یمن شما: شنبه
روزهای نحس شما: 1-2-3-8-13-18-28 از ماه قمری
ماه خوش یمن شما: شعبان
رنگ لباس شما: رخت سرخ و سفید
سنگ شما: نگین فیروزه
برای حاجت روا شدن و ایمن از بلاها: حرزامیرالمؤمنین وحرزابی دجانه و انگشتر فیروزه با خود دارید.
*ویژگی های فردی
الهه خانم شما زنی هستید خوشرو،خوش زبان،راست گفتارکه دروغگو را دشمن می دارید:عاقل ،خوش روزی و زیرک ،زود عصبانی شوید و زود پشیمان گردید.حرام بر شما و شوهرتان نسازد.زندگانی شما به خوشی باشد.دشمن و بد گو دارید ولی ظفر نیابند.کارهای بسته به امید خداوند باز می شوند. *هشدارها و تذکرات
الهه خانم رنج محنت بسیار کشیدید و قدر شما را ندانند دشمن بدگو بسیار دارید و اما ظفر نیابند و مدتی است دل در مرادی بسته اید. نه ترک آن میتوانید بکنید و نه مراد حاصل میشود و کارهای شما پریشانست. اگر یک تومان بیابید 5 تومان برود و دل خوشدار ستاره نحس از طالع تو بدر رفت کارهای شما گشاده گردد و شما زنی هستید آتش مزاج .کفر میگوید . و در نماز کاهلی نکنید تا بمطلب برسید شخصی سفیدرو و کوتاه قد با شما در مقام عداوتست میان شما و شوهرتان ناسازگاریست اطاعت شوهر نمایید تا خدا خوشنود گردد و رنجوری شما بیشتر از خشکی و صفرا و درد سر و قولنج باشد دعا بگیرید تا شفا یابید شما در طالعتان فرزند دارید و بعضی اگر نماند از پری آزار می بینید باید حرزامیرالمؤمنین با خود دارید تا بماند اگر نشود چله ببرید و دعا بگیرید و نگین فیروزه با خود دارید و ماه نو را به روی سبزه نگاه کند و صدقه دهد تا آن ماه برای شما مبارک باشد شما باید انگشتر فیروزه را تهیه کنید و به همراه ان ذکری با محاسبه نام شما با حروف ابجد ذکر و دعا و ادابی باید انجام بدهید که برای هر شخصی متفاوته.که اگر این اداب و ذکر را به مدت 40 روز انجام بدید در واقع این انگتر کارایش چندین برابر میشه و شما بعد از چهل روز انجام دادن ادابش .