2777
2789
عنوان

درد تنبلی

391 بازدید | 69 پست

اقا من درد تنبلی دارم یکی بیاد کمکم کنه

نه درس میخونم نه کارای شخصیمو انجام میدم

اتاقم همیشه نامرتب

لباسام چروک کثیف و نشسته

سه ترم مشروطی 

تو خونه کار نمیکنم

میوه نمیخورم بدم میاد

بدنم ضعیف شده

همه میگن تنبلی

هیچ اسمی رو حفظ نمیکنم

همه چی زود یادم میره

از خودم خسته شدم

دوست دارم بیمیرم

فقط در دنیا یه کار بلدم انجام بدم اونم دارم از دست میدم

همه بهم حرف میزنن که چرا تنبلم

دارم میمیرم ولی بازم به تنبلی و خوش گذرانی خودم ادامه میدم خوش گذرانی که نه کاش خوش گذرانی بود یجا برای خودم میگیرم میشینم پای گوشی یا تلویزیون 

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین
زودرنجی یا نه 

نه متوسطم ولی خب زیاد فکرش میرم

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی حوصله ای مهمانی عروسی جایی راحت میری رفتی آنجا راحتی چجوری

از لحاظ راحت بودن اره راحتم در واقع خودمم تظاهر به چیزی نمیکنم اگه لازم باشه حرف میزنم یا مثلا دوست داشته باشم شوخی میکنم تو عروسیم همش اون وسطتم😂

فکرت به حدی درگیره که همش دوست داری خیالبافی کنی بعد اگروقت داشتی به کارهات بررسی  بهداشتت چجو ...

نه نمیرسم

چندوقته اینجوری

از قبل کلا تنبل بودم ولی الان افسردگی هم بهش اضافه شده بدتر شدم تغریبا سه سال تشدید شده

یه گوشه تودیدی ولی همکاری نمیکنی تظاهر به شادی داری یا شادی

زندگیم درکل خوبه ولی خودم خرابش دارم میکنم بخاطر همین اساسا ناراحت نیستم و شادم ولی خب نتیجه اشتباهاتم ناراحتم میکنه و حس خیلی بد بی ارزشی بهم دست میده