2777
2789
عنوان

شیردهی

70 بازدید | 8 پست

سلام .

کسی اینجا هست به بچه ش شیر خشک داده باشه؟ درسته که میگن موقع غذا خور شدن بچه با شیر مادر مواد جامد زود هضم میشه .؟خیلی بهم عذاب وجدان میدن و هرشب دارم به خاطر اینکه شیر خشک میدم گریه میکنم .چون بچه م شیرمو نگرفته از روز اول و خیلی سختی کشیدم که عادتش بدم اما نشد و الان با گریه میبینم که سینه م خشک شده تقریبا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من شیر خشک میخوره‌ از چهار ماهگی. الان که چهارده ماهشه همه چیز راحت میخوره. مواد جامد که میگی بستگی به مادر و پدر داره که چقدر به خودشون زحمت بدن و سختی بکشن به بچه غذاهای میکس شده ندن از اولش تا عادت به میکس شده نکنه. شیر خشک دادن گریه نداره عزیزم شما افسردگی بعد از زایمان گرفتی به فکر درمانش باش

غذا رو نهایتا یکی دو هفته کاملا میکس شده بدید. بعد از اون با گوشتکوب دستی بکوبید 

مرسی عزیزم 😘

گلی برا شروع غذای بچم چ نکاتی رعایت کنم میشه راهنماییم کنی ممنون دوهفته دیگه باید بهش غذا کمکی بدم

واینکه کمکی شروع کنم و واکسن داره یهو بخاطر دردش از غذا زده نمیشه با چی شروع کنم غذاشو

مرسی عزیزم 😘 گلی برا شروع غذای بچم چ نکاتی رعایت کنم میشه راهنماییم کنی ممنون دوهفته دیگه باید بهش ...

به سلامتی عزیزم. اول بذار بعد از واکسنش حالش خوب بشه بعد غذای کمکی شروع کن. از فرنی برنج شروع کن البته اگر شیر خشک میخوره باید با شیر خشک خودش درست کنی. من که از اول فرنی برنج دادم و بعدشم کته ی خیلی شفته آبکی دادم با یه کوچولو آب گوشت گوسفندی. حواست باشه اصلا ادویه و نمک نباید بدی. ولی شکر یه کوچولو خیلی کم میتونی بزنی به فرنی مشکلی نداره. من از همون اول هم غذا رو میکس کامل نکردم. با گوشتکوب دستی میکوبیدم

سلامت باشی مهربونم ان شاءالله عزیزم خدا حفظتون کنه همیشه سالم باشین ❤️ ممنون گلی😘

شیر خودمم میدم ولی خیلی کم شده داره خشک میشه 

سرما خورد دیگه ول کرد متاسفانه 

حالا منم تنبل نمیزارم بشه ممنون عزیزم 😘