2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از لحاظ پول و زیبایی یکسانن یااین سرتره اوکیه معیارم این نیس ها ولی چون اگه اون پولدار تر باشه یا زیباتر به جاریم حسودیم میشه درکل همیشه میگفتم اگه یکی از اعضا خانواده الخصوص جاریم پولدار تر یا زیباتر باشه من چیکار کنمممم😪خلاصه ک هیچ کدوم خداروشکر اتفاق نیافتاد خواهر شوهر پولدار دارم ها ولی بد نیستن مشکلی ندارم 

اخه وقتی دوقلو باشند احتمال وابستگی خیلی بالاست 

نه بابا فکر نمیکنم من پسر عموهام دو قلو هستن انگار دو تا داداش هستن مگه داداش ها بهم وابسته نمیشن خب اونا هم در اون حد دیگه

چه فرقی با ادم یک قلو داره؟؟؟ بجز اونکه ممکنه بچت دو قلو بشه😍

از وابستگیاشون و اینکه ممکنه لازم باشه  مدام رفت و آمد داشتن با جاری فکرمو مشغول می‌کنه 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

اللهم عجل لولیک الفرج 💚

بله داره عموهای من دوقلو هستند،  البته قبلش بهتون بگم بستگی داره طرف مقابلتون چقدر به قل دیگه وابستس 

عموهای من کارشون شراکتیه زمین و خونه و همه چی رو باهم نصف نصف خریدن حتی عروسیشونم باهم بود واین باهم بودن گاهی شدید مشکل ایجاد میکنه چون یه آپارتمان و دو واحد رو به هم هستند بچه هاشون باهم نمیسازن مدام دعوا دارن حتی خودشونم دعواهای شدید میکنن سرکار 😐