2777
2789
عنوان

بچه هاي لرستان بياين لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 21 پست
خواهشا اگر پیدا کردید به منم بدید .ممنون

شهر ما خیلی کوچیکه بیاید داخل شهر از هرکس بپرسید آدرس میده بهتون این سیدا و دعانویسارم همه میشناسن

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

من خودم نورآبادم ولی متاسفانه نه آدرس دارم نه شماره🤦‍

به نظرتون بيام نوراباد پرس و جو كنم كسي ادرس داره ؟؟

يا مثلا برم خرم اباد از اونجا بيام 

اخه يكي از بچه ها ميگفت خرم اباد راننده تاكسي ها بلدن ميبرن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرتون بيام نوراباد پرس و جو كنم كسي ادرس داره ؟؟ يا مثلا برم خرم اباد از اونجا بيام  اخه ...

عزیزم شما اهل کجایی؟اره بیای خرم آباد فقط یک ساعت با شهر ما فاصله داره

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

به نظرتون بيام نوراباد پرس و جو كنم كسي ادرس داره ؟؟ يا مثلا برم خرم اباد از اونجا بيام  اخه ...

بالا به اون خانمم گفتم شهر کوچیکه همه همدیگه رو میشناسن سیدا که دیگه برای همه مردم نام آشنان بیای تو شهر از هرکس بپرسی آدرس میدن بهت

من اراكم  ميگن چند تا سيد نوربخش هست درسته ؟؟

نورالدین نوربخش مگه نیست؟