2821
2789
عنوان

وام فرزند اوریییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 30 پست
چجوریه جریانش؟به ما ک حامله ایم نمیدن؟😂

ب دنیا بیارش بسلامتی بعد اقدام کن میدن

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کلا فکر کنم یک ماه  بانک مهر ایران

یغنی وقتی ضامن امضا کرد تا وقتی واریز کردن یکماه شد؟؟؟اذیتتون نکردن؟؟

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
نه با ثبت نام این‌چیزا شد یک ماه کامل یادم نیس مدارک ببری و ضامنت رو قبول کنن فرداش میریزن

چقدر خوب مرسی عزیزم از پاسخگویت خدا ایشالا خیر و خوبی بریز تو زندگیت...برای ما هم دعا کن زود بدن واسه پول رهن خونه

چقدر خوب مرسی عزیزم از پاسخگویت خدا ایشالا خیر و خوبی بریز تو زندگیت...برای ما هم دعا کن زود بدن واس ...

ممنونم عزیزم 

انشالله

خودت میتونی الان با گوشی ثبت نام کنی  بعد برات پیام میاد بری بانک و کاراش رو کنی 

ممنونم عزیزم  انشالله  خودت میتونی الان با گوشی ثبت نام کنی  بعد برات پیام میاد بری ...

برامون پیامک اومده تعیین شعبه هم شده دیگه فردا میخایم ضامن ببریم مدارک تکمیل فقط امضای ضامن مونده

خب مبارکه   پس همین فردا میریزن شایدم بره برا شنبه

خدا از دهنت بشنوه....برام صلوات بفرس حتما تگت میکنم واریز کنن هر وقت

خب مبارکه   پس همین فردا میریزن شایدم بره برا شنبه

سلام عزیزم مدارکو همون پنجشنبه تکمیل کردیم و تموم شد ولی گفتن از سر برج میریزن حالا ۵ /۶روز اینور او نور دیگه دقیق نگفتن والا

سلام عزیزم مدارکو همون پنجشنبه تکمیل کردیم و تموم شد ولی گفتن از سر برج میریزن حالا ۵ /۶روز اینور او ...

به سلامتی همین که ایراد هم نگرفتن خیلی خوب بوده بعضیا هعی الکی ایراد میگیرن 

به سلامتی همین که ایراد هم نگرفتن خیلی خوب بوده بعضیا هعی الکی ایراد میگیرن 

ایشالا ک زود بدن صاحبخونه ها هیچی رحم نداره یهو کرایه صدتومن رو میخاد بکنه ۱ونیم اونم تو حاشیه شهر طبقه چهارم با ضد رهن نمیگم مردم از کجا بیارن تازه خیلی هم پولدار اینجوری نیست ک بگم نونش از اینجا درمیاد

ایشالا ک زود بدن صاحبخونه ها هیچی رحم نداره یهو کرایه صدتومن رو میخاد بکنه ۱ونیم اونم تو حاشیه شهر ط ...

ایشالله که زودتر میریزن

دیگه همه بی رحم شدن کرایه خونه ها هم سر به فلک کشیده منم مستاجرم هر سال درگیریم 

ایشالله که زودتر میریزن دیگه همه بی رحم شدن کرایه خونه ها هم سر به فلک کشیده منم مستاجرم هر سال درگ ...

سلام عزیزم ی سوال ازت داشتم شما ک وامو گرفتین برای دادن قسط گفتن باید اپیکیشن بانک و نصب کنید و از طریق رمز دوم قسط رو بدین؟؟؟؟

سلام عزیزم ی سوال ازت داشتم شما ک وامو گرفتین برای دادن قسط گفتن باید اپیکیشن بانک و نصب کنید و از ط ...

سلام عزیزم  ما پول میریزیم  تو حساب خودشون بر میدارن

مال ما کارت یارانه هس تا یارانه رو میریزن بانک خودش قسط رو برمیداره