2777
2789

درسته سنم به سایت نمی‌خوره ولی حالم بده 

من مامانم بابام هر چند وقت یکبار دعوای بدی می کنن و من واقعا الان موقع امتحاناتم هست نمی تونم تمرکز کنم بابام چند مدت پیش عکس ی خانم توی گوشیش بود که دعوایی درست شد بیا و ببین حالا هم مامانم دعوا درست کرد به خدا حالم خیلی بده 

گر تو با بد،بد کنی.... پس فرق چیست؟!

قشنگم تو سعی کن تو فضایی باشی که دور از اونا باشه اگه موقعیت داری برو کتابخونه دعوا همیشه تو همه خونه ها هس ولی مامانو بابات اشتباه میکنن که تو این فصل دعوا میکنن برو باهاشون صحبت کن بگو من تمرکزم به هم میریزه 

اگه گوش کردن که هیچ اگه نه که ایشالله حل بشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قشنگم تو سعی کن تو فضایی باشی که دور از اونا باشه اگه موقعیت داری برو کتابخونه دعوا همیشه تو همه خون ...

مرسی که اومدی  پدرم اجازه بهم نمی دن ولی همیشه دعوا ها سر چیزای الکی هست انقد حرف‌زدم دیگه نمی‌دونم چکار کنم کارشون نزدیک به طلاق کشید و مادرم به خاطر ما نرفت  

قشنگم تو سعی کن تو فضایی باشی که دور از اونا باشه اگه موقعیت داری برو کتابخونه دعوا همیشه تو همه خون ...

دعوا هست درسته میدونم به خدا ولی چرا سر چیزای الکی به خدا چند سال خسته هستم میدونم اگر جدا بشن هیج جا ندارم برم 

@کیکعسلی ‍ 

@سپیده ۸۰

مرسی که آمدید همین چند کلمه حالم رو بهتر کرد هرچی از خدا می خوایید بهتون بده از ته ته قلبم با چشم گریونم ارزو می کنم واستون