2777
2789
عنوان

حسود خانما😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 65 پست
منم تو اطرافم دارم جالبه بعضی مواقع هم منو میبینه راجب همسن و سالام تعریف و تمجید میکنه بعد زل میزنه ...

😂😂😂وای

همسایه ما مثلا مانتو گرفته بودم خیلی بهم میومد و مدلش ناز بود

بعد کلی ایراد گرفت این چ مانتوییه شبیه گونیه فلان پول دور ریختی و ازین حرفا یک هفته نشد عینشو گرفت حتی همون رنگ🙄😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها میاین تاپیکم؟ واستون چایی ریختم

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

واقعا بعضیا خیلی حسودن

تحمل دیدن زیبایی بقیه رو ندارن چ چهره چ زندگیشون

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببسن من لوس لوسی حرف میزنم بعد بعضی وقتا بعضی کلمات هم فارسیش یادم میره انگلیسی میگم. نمیدونی چه حرص ...

خارج از ایران به دنیا اومدین ؟

❤️اللهم عجل لولیک الفرج💚  اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم ❣

واقعا بعضیا خیلی حسودن تحمل دیدن زیبایی بقیه رو ندارن چ چهره چ زندگیشون

تحمل ندارن دقیقا

بعد اگر دوز حسادتشون زیاد باشه چشماشون کور میشه شروع میکنن آسیب زدن به طرف مقابل

حالا این وسط خودشون هم صدمه میبینن اما اصلا مهم نیست براشون

🌺good vibes only🌺

تو را چه شده است سمندان؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

وای یکی از دوستام هچ کس رو خودش نمیبینه فک میکنه بهترین اندام بهترین چهره داره یا هرچی میگیره مال خودش خوشگله

اقد حسوووودع حالا خودش زشت نیس خوشگله اما شدیدا حسوده

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
تحمل ندارن دقیقا بعد اگر دوز حسادتشون زیاد باشه چشماشون کور میشه شروع میکنن آسیب زدن به طرف مقابل ...

خودشون از قبل آسیب دیدن میان ک حرصشونو سر بقیه تخلیه کنن و به هر ریسمونی چنگ میندازن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤