2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شوهر آینده خیلی آدم خوشبخت و خوش اقبالی هستی خااااک تو سرت اگ قدرمو ندونی  

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

انقدر حرصم ندیییییییییییییییین تمرمرتیفتظنفبکهلخیغخبکعبغیکعرعکیمغیغکزکغب اه😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍

واقعا بیشعوری اگه دختر خودت بود هم همین کارو میکردی مردتیکه؟ 

به شوهرم: وقتی برای من درست خرج نمیکنی و هوامو درست نداری و وقت نمیزاری منم در حد یه مرد معمولی بات برخورد میکنممتاسفم‌برات که احساساتمو خراب کردیمن خودمو با تو حیف کردم 

خیلی گاو هستی