نامه ای به خدا...خدای عزیز من، یادته بچه که بودم شنیدم هر وقت بری زیر بارون، هرچی از خدا بخوای بهت میده...
منم از همون موقع، هروقت دلم میگرفت یا چیزی ازت میخواستم میومدم زیر بارون تا درد دلمو بهت بگم و همراه آسمون ببارم... امروز هم که طبق عادت اومدم تا بهت بگم چقدر دلم گرفته، چقدر سختمه و هنوزم نگاهم به دستای توئه... ولی برخلاف همیشه، نتونستم ازت طلبکار باشم؛ شرط انصاف نبود، آخه من یادم نرفته که آخرین بار که اومده بودم پیشت زیر بارون، توی چه وضعیتی بودم و حالم چقدر بد بود، یادم نرفته اون موقع ها کار هر شب و هر روزم گریه کردن بود، ناامید بودم از تو، از خودم... افسرده بودم، به فروپاشی رسیده بودم، قدرت انجام هیییییچ کاری رو نداشتم، تنها کاری که از پسش بر میومدم گریه کردن بود، فکرمیکردم صدامو نمیشنوی، شک کرده بودم که اصلا وجود داری،،، برای اینکه حالم خوب شه به هرررر دری زدم، کتاب های روانشناسی زیااااد، حتی تراپی رو هم امتحان کردم و هزار کوفت و زهرمار دیگه!!!! ولی حالم خوب نمی شد که نمی شد🙃 اراده نداشتم که خودمو جمع بکنم، تصویر اونروزا هیچ وقت از جلو چشمام نمیره،،، فقط فکر و خیال زیاد،،، خیلی دلم به حال خودم میسوخت و بازم هیچ کاری نمی تونستم بکنم، تا اینکه تو منو تو دامن خودت انداختی، کمکم کردی نماز هامو بخونم و کم کم بهت نزدیک بشم، رفیق شفیقی به نام شهید ابراهیم هادی بهم دادی و کمکم کردی به تدریج با ائمه انس بگیرم، حالا اما به گذشته نگاه میکنم، میبینم غم دارم، غصه دارم، هنوز توی بطن مشکلاتم هستم، اما حالم اونطوری بد نیست، الان میبینم کلید همه چیز تویی، و با تو همه چی ممکنه✨🫂، برکت های زیادی از نماز و روزه هام دیدم✨ هرچند اونطوری مخلصانه نبودن،،، من تک فرزندم و میدونی چقدر از تنهایی رنج میبردم اما الان با وجود خودت، ائمه و شهدا، احساس تنهایی نمی کنم و مطمئنم حرفایی که که نمیتونستم به هیچ کس بزنم الان یه عالمه مخاطب داره، که همشون دلسوزم هستن، برام دعا می کنن و منم دلم به وجودشون گرمه💕، و بابت همه اینها تو رو شکر میکنم... تو رو هزاااار بااااار شکر میکنم و دعا میکنم کمکم کنی همیشه با تو باشم....💝💖
دوسِت دارم، مراقبت من و قلبم باش❣️...
پ.ن: تجربه این حس ها برای من، اثر دعاهای خیلی هاست اما قطعا یکی از اون دلسوز ترینها امام زمانه، که اگه الان اینجایی به دعوت ایشون هست، که تو بیای اینجا تا به وسیله یه نفر دیگه بهت بگه به یادتم، به فکرتم، دوسِت دارم و برات دعا میکنم، تو هم با من صحبت کن چون دوست دارم صداتو بشنوم، دوست دارم مشکلاتت حل بشه و لبات به خنده باز بشه...( که قسم میخورم کلید حل هممممه مشکلامون دست خدا و امام هاست و با دستگیری شهدا... و نمااااااز که اصلا باعث میشه جوونه بزنیم و رشد کنیم🌱 و حال دلمون بهتر بشه)
پ.ن۲: عزیز من، خدای من، من خیلی سبک سر و دیوونه هستم، خییییلیییی، خودم هم به این یاد آوری ها و توصیه ها احتیاج دارم همیشه، لطفاً بازم کمکم کن و پشتم باش...
و در نهایت دوست عزیزم، اگه این متن رو خوندی و کمکت کرد(امیدوارم) از تهِ تهِ تهِ قلبت برای من هم دعا کن، لطفاً🥺، چون محتاج هر دعای خیری هستم که بهم برسه، بوووووس بهت😘