2777
2789

نامه ای به خدا...خدای عزیز من، یادته بچه که بودم شنیدم هر وقت بری زیر بارون، هرچی از خدا بخوای بهت میده...

منم از همون موقع، هروقت دلم می‌گرفت یا چیزی ازت میخواستم میومدم زیر بارون تا درد دلمو بهت بگم و همراه آسمون ببارم... امروز هم که طبق عادت اومدم تا بهت بگم چقدر دلم گرفته، چقدر سختمه و هنوزم نگاهم به دستای توئه... ولی برخلاف همیشه، نتونستم ازت طلبکار باشم؛ شرط انصاف نبود، آخه من یادم نرفته که آخرین بار که اومده بودم پیشت زیر بارون، توی چه وضعیتی بودم و حالم چقدر بد بود، یادم نرفته اون موقع ها کار هر شب و هر روزم گریه کردن بود، ناامید بودم از تو، از خودم... افسرده بودم‌، به فروپاشی رسیده بودم، قدرت انجام هیییییچ کاری رو نداشتم، تنها کاری که از پسش بر میومدم گریه کردن بود، فکرمیکردم صدامو نمیشنوی، شک کرده بودم که اصلا وجود داری،،، برای اینکه حالم خوب شه به هرررر دری زدم، کتاب های روانشناسی زیااااد، حتی تراپی رو هم امتحان کردم و هزار کوفت و زهرمار دیگه!!!! ولی حالم خوب نمی شد که نمی شد🙃 اراده نداشتم که خودمو جمع بکنم، تصویر اونروزا هیچ وقت از جلو چشمام نمیره،،، فقط فکر و خیال زیاد،،، خیلی دلم به حال خودم می‌سوخت و بازم هیچ کاری نمی تونستم بکنم، تا اینکه تو منو تو دامن خودت انداختی، کمکم کردی نماز هامو بخونم و کم کم بهت نزدیک بشم، رفیق شفیقی به نام شهید ابراهیم هادی بهم دادی و کمکم کردی به تدریج با ائمه انس بگیرم، حالا اما به گذشته نگاه می‌کنم، میبینم غم دارم، غصه دارم، هنوز توی بطن مشکلاتم هستم، اما حالم اونطوری بد نیست، الان میبینم کلید همه چیز تویی، و با تو همه چی ممکنه✨🫂، برکت های زیادی از نماز و روزه هام دیدم✨ هرچند اونطوری مخلصانه نبودن،،، من تک فرزندم و می‌دونی چقدر از تنهایی رنج میبردم اما الان با وجود خودت، ائمه و شهدا، احساس تنهایی نمی کنم و مطمئنم حرفایی که که نمی‌تونستم به هیچ کس بزنم الان یه عالمه مخاطب داره، که همشون دلسوزم هستن، برام دعا می کنن و منم دلم به وجودشون گرمه💕، و بابت همه اینها تو رو شکر میکنم... تو رو هزاااار بااااار شکر میکنم و دعا میکنم کمکم کنی همیشه با تو باشم....💝💖

دوسِت دارم، مراقبت من و قلبم باش❣️...

پ.ن: تجربه این حس ها برای من، اثر دعاهای خیلی هاست اما قطعا یکی از اون دلسوز ترینها امام زمانه، که اگه الان اینجایی به دعوت ایشون هست، که تو بیای اینجا تا به وسیله یه نفر دیگه بهت بگه به یادتم، به فکرتم، دوسِت دارم و برات دعا می‌کنم، تو هم با من صحبت کن چون دوست دارم صداتو بشنوم، دوست دارم مشکلاتت حل بشه و لبات به خنده باز بشه...( که قسم می‌خورم کلید حل هممممه مشکلامون دست خدا و امام هاست و با دستگیری شهدا... و نمااااااز که اصلا باعث میشه جوونه بزنیم و رشد کنیم🌱 و حال دلمون بهتر بشه)

پ.ن۲: عزیز من، خدای من، من خیلی سبک سر و دیوونه هستم، خییییلیییی، خودم هم به این یاد آوری ها و توصیه ها احتیاج دارم همیشه، لطفاً بازم کمکم کن و پشتم باش...

و در نهایت دوست عزیزم، اگه این متن رو خوندی و کمکت کرد(امیدوارم) از تهِ تهِ تهِ قلبت برای من هم دعا کن، لطفاً🥺، چون محتاج هر دعای خیری هستم که بهم برسه، بوووووس بهت😘

حالم افتضاح   کلی بدبختی توی این زندگی کشیدم    بخدا حقم نیست خواستگارمو خیلی دوس داش ...

انشالله بهترین چیزی که به صلاحته بهت میرسه... از خدا بهترینا رو بخواه و به خودش توکل کن 💖💝

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی که حجابش کامل نیست.. میتونه نماز بخونه؟؟؟!  امیدوارم خدا به دلت آرامش بده🌹

ممنووونم همچنین چرا که نه عزییییز دلم، خدا همه جوره دوست داره و منتظره بری سمتش، من گناه کار ترین بودم و رفتم نماز خواندم ولی دیگه ممکنه به عشقش بشی خودت بخوای کم کم حجابتو بیشتر از قبل رعایت کنی که خدا رو خوشحال کنی...💝💖

@مهرساهستم     من خیلی دوسِت دارم، قبل اینکه عضو سایت بشم تاپیک هاتو می‌خوندم و هر وقت میام اینجا چک میکنم ببینم چیزی گذاشتی یا نه... با بعضی از خاطره هاتم خیلی خندیدم😂

راستش تو یکی از تاپیک ها گفته بودی مشکلاتی داری و زیاد می‌خوابی و افسردگی و... منم چون قبلاً اینطوری بودم گفتم تگت کنم انشالله تجربه من به دردت بخوره😘😍❤️ در هر صورت لاو یوووو

چه تاپیک خوبی😍

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
فداااااای شما ❤️خوشحالم که دوست داشتید😍

خدانکنهههه❤

خیر ببینید خواهری این تاپیک ها کلی امید بخشه❤

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
خدانکنهههه❤ خیر ببینید خواهری این تاپیک ها کلی امید بخشه❤

انشالله برسه به دست کسایی که احتیاج دارن الان، من اون موقع ها خیلی به این چیزا احتیاج داشتم.

ممنووونم همچنین چرا که نه عزییییز دلم، خدا همه جوره دوست داره و منتظره بری سمتش، من گناه کار ترین بو ...

ممنونم🌹❤️ چه خوب که راهتو پیدا کردی 😍

انشالله که تو این مسیر بهترین ها برات رقم بخوره 💖💖

خیلی قشنگ نوشتی اسی.

ان شاالله که برسی به حاجت قلبت 🤲

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
ممنونم🌹❤️ چه خوب که راهتو پیدا کردی 😍 انشالله که تو این مسیر بهترین ها برات رقم بخوره 💖💖

مرررسی، امیدوارم که بمونم تو این مسیر و راهمو کج نکنم

به همچنین عزیزمممم♥️🌹

انشالله برسه به دست کسایی که احتیاج دارن الان، من اون موقع ها خیلی به این چیزا احتیاج داشتم.

می رسه قشنگم😍❤💐شاد و سلامت باشی همیشه❤❤❤❤❤