2777
2789

من ۳۲ ساله خواب ازدواج و ... برای خودم میبینم 

ولی نمیدونم چرا تعبیر نمیشن ؟

ولی خواب هرچی برای اطرافیانم میبینم مثلا فلانی مهمونی میاد خونمون ، فلانی .... اکثریت ربط دارن و اتفاق میافته 

ولی واسه خودم نه 💔😭

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا خوابشون تعبیر شد یا طول کشید تا ازدواج کردین؟

والله از هجده سالگی ام خواب دیدن ۳۸ سالگی ازدواج کردم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من الان حس میکنم هیچ وقت ازدواج نمیکنم☹️روز به روز بیشتر دلم میگیره ازینکه تقدیرم تنهاییه

خوب خودتم تلاش میکنی برا ی موقعیت مناسب ؟؟؟ 

چنل اقای یاسینی خیلی کمک کننده و اموزش دهندست رفیق !

از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
اسم منم صباس  مث خودت 83 ایم  12 روز دیگ میرم 19 ولی😂✌

جدی😂😂

منم ۱۰ خرداد

چه جالب

دانشجویی؟

تولدت مبارک🤍❤️

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
خوب خودتم تلاش میکنی برا ی موقعیت مناسب ؟؟؟  چنل اقای یاسینی خیلی کمک کننده و اموزش دهندست رفی ...

اره ولی انگار درا به روم بستس هیشکی نمیاد سمتم

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️
کاش گلم در مورد منم بگید  منم خییلی ساله منتظرم  دوست دارم بدونم اصلا توی طالعم ازدواج ه ...

منکه حس ششم ندارم 🥲. ایشالا شما هم ازدواج میکنید 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
تقریبا از یکسال قبلش خواب‌هایی می‌دیدم که تعبیرشون ازدواج بود و دقیقا یکماه قبل از خواستگاری هم خواب ...

چه خوب 

من ۳۲ سال و مجرد 

برای خودم خواب ازدواج و نامزد و ... میبینم اصلا اتفاق نمی افته 💔😭

ولی مثلا خواب ببینم فلانی میاد خونمون یا فلانی طلا خریده دقیقا اتفاق میافته 

واسه خودم نه 💔😭💔😭

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

من اینقدر  همه خواستگارهامو بدون بررسی کردن رد میکردم وقتی همسرم میخواست بیاد من قبلش گفتم نمیخوام مامانم گفت بیخود کردی از این به بعد من تصمیم میگیرم  دیگه اومدن و منم ازدواج کردم 🤣

چه خوب  من ۳۲ سال و مجرد  برای خودم خواب ازدواج و نامزد و ... میبینم اصلا اتفاق نمی افته ...

باورت میشه منم هر چی خاستگار میاد جور نمیشه ؟البته ته دانم راضی نیستم . اونی که میخام نیست 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
جدی😂😂 منم ۱۰ خرداد چه جالب دانشجویی؟ تولدت مبارک🤍❤️

اوهوم 😎✌

2 خردادم 

مرسی جانم💜🌱 ،تولد تو ام کلی مبارک😍 

پشت انسانی ام 😢😂

تو چی؟؟؟ 

از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
اوهوم 😎✌ 2 خردادم  مرسی جانم💜🌱 ،تولد تو ام کلی مبارک😍  پشت انسانی ام 😢😂 تو چی؟؟؟ ...

مرسی عزیزم❤️

چه باحال دوتامونم خردادی🤣

منم تجربی

پشت😢😂

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️