حالا خوابشون تعبیر شد یا طول کشید تا ازدواج کردین؟
والله از هجده سالگی ام خواب دیدن ۳۸ سالگی ازدواج کردم
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من الان حس میکنم هیچ وقت ازدواج نمیکنم☹️روز به روز بیشتر دلم میگیره ازینکه تقدیرم تنهاییه
خوب خودتم تلاش میکنی برا ی موقعیت مناسب ؟؟؟
چنل اقای یاسینی خیلی کمک کننده و اموزش دهندست رفیق !
از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
من اینقدر همه خواستگارهامو بدون بررسی کردن رد میکردم وقتی همسرم میخواست بیاد من قبلش گفتم نمیخوام مامانم گفت بیخود کردی از این به بعد من تصمیم میگیرم دیگه اومدن و منم ازدواج کردم 🤣
جدی😂😂 منم ۱۰ خرداد چه جالب دانشجویی؟ تولدت مبارک🤍❤️
اوهوم 😎✌
2 خردادم
مرسی جانم💜🌱 ،تولد تو ام کلی مبارک😍
پشت انسانی ام 😢😂
تو چی؟؟؟
از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !