2777
2789
بهترین کار اینه بشینی برای نهایی ها بخونی چهل درصدو بگیری دیگه الان برای کنکور خوندن فایده نداره

این تاثیرش روی رتبه دقیقا چجوریه؟ من خیلی هنر کنم مثلا ریاضی 20 درصد بزنم اگه نمره‌ی ریاضی نهاییم رو خوب بگیرم تاثیرش چقدره؟ 

ملکا هستم 💚  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از الان برا تجربی میش پرستاری فرهنگیان ....خلاصه بجز دندون و پزشکی میتونی الانم بیاری البت پایت قوی ...

دندون و پزشکی نمیخوام در حد پیراپزشکی هم اوکیم رتبه متوسط 

چجوری پیدا کردی مباحث تست خیزو روش مطالعت چجوریه؟

از الان برا تجربی میش پرستاری فرهنگیان ....خلاصه بجز دندون و پزشکی میتونی الانم بیاری البت پایت قوی ...

مثلا زیست فیزیک رو چجور میخونی من خیلی گیج شدم نمیدونم چیکار کنم 

ملکا هستم 💚  
این تاثیرش روی رتبه دقیقا چجوریه؟ من خیلی هنر کنم مثلا ریاضی 20 درصد بزنم اگه نمره‌ی ریاضی نهاییم رو ...

هیچی خب ۴۰ درصد کنکورتو شامل میشه دیگه خیلی خوبه

واسه سال دیگتم داریش اگه خواستی دوباره کنکور بدی خیالت از بابت اون چهل درصد راحته

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
دندون و پزشکی نمیخوام در حد پیراپزشکی هم اوکیم رتبه متوسط  چجوری پیدا کردی مباحث تست خیزو روش ...

فکر نمیکنم امسال امیدی باشه ولی پیشنهاد میکنم دوازدهم و یازدهم بخون تا دهم

دهم خیلی بارم نداره

دندون و پزشکی نمیخوام در حد پیراپزشکی هم اوکیم رتبه متوسط  چجوری پیدا کردی مباحث تست خیزو روش ...

حقیقتش از الان نمیشه ینی اگه از اول اردیبهشت یا فروردین شروع میکردوی احتمالش بالا بود ک قبول شی

ببین قرار نیس ک شما همشونو بخونین ما پیرا پزشکی میخایم رتبمونم زیادم خوب نبود اشکالی نداره 

درسه سخت میشه برامون ولی چ میش کرد

من خودم ترمیمم دارم دیگ مجبورم کم بخابم جایی نرم 😊

من خودم همشونو با تدریس میبینم با درسنامه متوجه نمیشم

سال سومم خانوادم دیگه نمیزارن

گوش کن منو سه سال  یعنی راجب مطالب  یسری اطلاعات داری دیگه 

ازمون بزن چنتا جامع بعد بفهم تو کدوم درسا مسلطی  همونا رو برو کار کن تو این 50 روز و قبولی بخدا