2777
2789

الان یکی زنگ زد بهم یه چیزی گفت داغون شدم

باز دم خودش گرم

وای حالم خیلی بده 

هی چشمام پر اشک میشه مجبورم قورتش بدم

کی ایندوهفته تموم بشه از ایران برم

ما ک نمیشناسیمت بگو چی گفت مگه حالا چرا گریه نمیتونی بکنی

بیرونم 

هعیییی

زنگ زده میگه دوستات بهت گفتن دارن میرن سینما

منم گفتم نه حالا چ فیلمی

دقیقا اسم فیلمی رو گفت که من اوندفعه گفتم همشون مخالفت کردن 

بعد بديش اینه بهشون زنگ میزنم هیچکدوم جواب نمیدن

گریم از این گرفته که همه کار براشون کردم 

واقعا چرا بهم نگفتن

الانم تو حرم امام رضام شوهرم پیشمه وگرنه میزدم زیر گریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیرونم  هعیییی زنگ زده میگه دوستات بهت گفتن دارن میرن سینما منم گفتم نه حالا چ فیلمی دقیقا ...

ناراحت نشیا ولی حتما ی کاری کردی حرفی زدی ک اونام تصمیم گرفتن بدون تو مگبرن سینما، من خودم ب شخصه وقتی کسی ی حرفی بندازه سر دلم یا هی چس کلاس بزاره یا نمی‌دونم ازین حرکتا تو جمع خودمون نمیزارم اون ی نفر دفعه بعدی باهامون بیاد بیرون شاید هی گفتی میخام تر ایران برم میخام برم اونها هم حس کردن داری براشون کلاس میزاری

راستی برا منم دعا کن لطفا🥰

بیرونم  هعیییی زنگ زده میگه دوستات بهت گفتن دارن میرن سینما منم گفتم نه حالا چ فیلمی دقیقا ...

منم پارسال مانتو چارخونه میخواستم بگیرم، با دوستم میرفتیم میگشتیم، نگو این همون مدت خودش پنهونی از من برا خودش گرفته لاقل به منم نگفته که منم برم بگیرم😑 جالبه به منم میگفت خوشم نمیاد از چارخونه! امسال میپوشتشون😂

ناراحت نشیا ولی حتما ی کاری کردی حرفی زدی ک اونام تصمیم گرفتن بدون تو مگبرن سینما، من خودم ب شخصه وق ...

همیشه هم اینطور نیس عزیزم بعضیا کلا بی لیاقتن یا حوصله مارو ندارن...همیشه مقصر ما نیستیم قضاوتش نکن فوری