2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به درآمدت داره 

مامانم چهارمی رو آورده ناخواسته تا ۵ ماهگی نمی‌دونست بارداره

ولی خب خیلی باحاله بعد از سال ها یه نوزاد 😅😅😅

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

من که تصور دومی برام وحشتناکه نه ارنظر مالی ازنظر اعصاب وتوان وخستگی و بیخوابی و‌‌‌...پسرم ۹ ماهشه پوکیدم خخ

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
من به احتمال زیادمیارم دوتاپسردارم ومیخوام یه دخترم بیارم

من خودم یک پسر و یک دختر دارم ولی در کل از اول ۳تا بچه دوست داشتم داشته باشم ولی نمیدونم آیا کاره درستیه آینده بچهام چی میشه خیلی فکرم درگیره

من که تصور دومی برام وحشتناکه نه ارنظر مالی ازنظر اعصاب وتوان وخستگی و بیخوابی و‌‌‌...پسرم ۹ ماهشه پ ...

اتفاقا منم اصلا کشش و اعصاب ندارم همش بچه ها باهم دعوا میکنن ولی دخترم همش میگه من یه خواهر میخوام

من خودم یک پسر و یک دختر دارم ولی در کل از اول ۳تا بچه دوست داشتم داشته باشم ولی نمیدونم آیا کاره در ...

از خستگی و بیخوابی نمیترسی؟خوشبحالت اینقدر اعصاب وحوصله داری چند سالته

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
من خودم یک پسر و یک دختر دارم ولی در کل از اول ۳تا بچه دوست داشتم داشته باشم ولی نمیدونم آیا کاره در ...

خداروشکر که هردونعمت رودارین وخداحفظشون کنه اگه وضع مالیتون خوبه بیارین بچه زیادش خوبه همیشه یکی پیشت هست هیچ وقت تنهانیستی

خداروشکر که هردونعمت رودارین وخداحفظشون کنه اگه وضع مالیتون خوبه بیارین بچه زیادش خوبه همیشه یکی پیش ...

گل پسرهای شما رو هم خدا براتون حفظ کنه وضع مالی متوسط من چون خودم توی خانواده کم جمعیت بودیم دوست دارم بچه هام سه تا باشن ولی از آیندشون میترسم چی به سرشون بیاد خیلی فکرها

گل پسرهای شما رو هم خدا براتون حفظ کنه وضع مالی متوسط من چون خودم توی خانواده کم جمعیت بودیم دوست دا ...

ممنون عزیزم ،انشالله که بتونین بهترین تصمیم روبگیرین اینم بگم بچه اگه عقل وهوش خوبی داشته باشه میتونه خودشوبکشه بالامن خاله ام چهارتاپسرداره که توخونواده باوضع مالی متوسط دنیااومدن ولی انقدرهوش بالایی داشتن هرکدوم بهترین شغل هارودارن وبااینکه ازدواج کردن کمک خرج پدرومادرهم هستن یعنی اگه خاله ام پسراشون نبودن زندگی خیلی سختی میگذروندن چون شوهرخاله ام پیرشده ونمیتونه کارکنه