2777
2789

دارو از داروخانه بگیرید،یا از عطاری اونیکه شامپو و روغن با هم داره طبق دستور انحام بدین

یک هفته روزی یک تا دوبار برید حمام و با نرم کننده موی فراوون مثل لطیفه و اکتیو که قیمتشون مناسب تر هست مو رو شامپو کنید و با شانه شپش فلزی تو حمام شانه بکشید 

من شش ماه درگیر بودم، اونقدر حساس بودم شب و روزم گریه بود، 

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم نه چون شپش نزدیک کف سره چون گرمه و از خون کف سر تغذیه میکنن زنده ها پخش میشن که اونم با یه شا ...

من چند بار رشک زد اینکار رو کردم خوب شد حتی خواهر زاده هام هم اینکار رو کردن خوب شدن

نه پیشگیریه

سالها پیش واسه درمان بار اول زدم جواب داد

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
قوی ترشدن 

من امتحان کردم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
من چند بار رشک زد اینکار رو کردم خوب شد حتی خواهر زاده هام هم اینکار رو کردن خوب شدن

دورت بگردم موهارو کوتا میکنی خب

رشک کف  سر که هفته ی بعد از تخم درمیاد بیرون رو چیکار میکنی؟

دورت بگردم موهارو کوتا میکنی خب رشک کف  سر که هفته ی بعد از تخم درمیاد بیرون رو چیکار میکنی؟

با شستن لباس و رو تختی و هرچی که باهاش در تماس بودی و گذاشتن تو افتاب مواد ضد رشک هم بزنی خوبه

سالها پیش واسه درمان بار اول زدم جواب داد

الحمدلله

من از پیش دبستانی دخترم موهاشو حنا میکنم برای پیشگیری

مخصوصا برای کلاس تابستونی ها

استخر و ژیمناستیک

اما درمان رو نمیدونم

با شستن لباس و رو تختی و هرچی که باهاش در تماس بودی و گذاشتن تو افتاب مواد ضد رشک هم بزنی خوبه

اره

تو رختخواب بدون غذا تا یه ساعتی زنده میمونن میمیرن

این ویلاهایی که شمال اجاره میکنیم

ما که میریم یخاطر رطوبت شمال و شپش

همه ی رختخواب هارو میندازن تو افتاب تو حیاط

اما تخم های توی سر چی میشه.

شونه شپش هارو دیدی؟

باید بکشی بیرون

وقتی موهاتو زدی دیگه از چی باید کشید بیرون😊😊

یه سرچ بکن شپش کجای موهاست

نهایت یک سانتی کف سر تخم ریزی میکنه

به ریشه مو چسبیده