2777
2789
عنوان

سرزنش های همسر برای بچه دار نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 61 پست
نمیخوام توو دلت رو خالی کنم اما همسرت با چنین رفتاری .. همون آدمیه که دلت میخواد ازش بچه دار بشی ؟؟

من دوسش دارم

کلا خیلی عاشق بچه س 

خانوادش و اطرافیان هم فشار روش میارن

ولی آخه من چیکار کنم مگه دست منه😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط برای ۶ ماه انتظار سرزنش میکنه؟!!!

والا من بودم کلا فعلا دست از اقدامم برمیداشتم میگفتم قصدشو ندارم 

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

شما با همسری که همش سرزنش میکنه برای بچه چه واکنشی نشون میدید؟

میگم منم خدایی دارم 

باهاش صحبت میکنم ،زیااااد ، همیشه 

میگم ببین فلانی و فلانی و فلانی بچه دار نشدن هنوز

ما هم سر این همه آدم 

بالاخره میاد 

صبر کن 

و .....

حتما بعدشم میخواد بگه این چجور بچه تربیت کردنیه و …..فلان 

از الان اینطوریه ولش کن

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
همین استرسی که داره و به شما هم وارد میکنه باعث میشه شانس لقاح خیلی کم بشه. اینو بهش بگو حتما.

گفتم هزار بار 

حتی ماه سوم هم بارداری شیمیایی داشتم 

ولی دوروز بعد تاخیر خوتریزی داشتم

عزیزم اگه سنت زیر ۳۵ سال باشه تا یکسال هیچ اشکالی نداره اگه طول بکشه و طبیعیه  اگه بالای ۳۵هستی برو دکتر با دارو بچه دار میشیدچیز عجیبی نیست که خداروشکر علم پیشرفت کرده .البته خودشم باید آزمایش بده شاید شوهرتم مشکل داشته باشه