سلام خانما قرص متفورمین خوردم روزی دوتا ۷و۸ کیلو وزن کردم تازه امپول هاش ام جی و سی جی زدم بازم جواب نگرفتم ورزشم میرم تازه بنظرتون ای یو ای جواب میده واسه کسانی که تنبلی تخمدان دارند کیا نتیجه گرفتند
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مثل من هستی منم خاستم ب اینجا نرسه😭😭ای یو ای چطوره??استراحت مطلق داره چند وقت قبلش چیکار باید بکنی ...
برو انجام بده،دیگه چاره ای نیست،یه روزنه امیده،نه استراحت مطلق نمیخواد،کار خاصی کلا نباید انجام بدی،ای وی اف یکم سخته،این کاری نداره،من الان پنجاه کیلوام
من قدم ۱۶۳ و ۱۶۴ و ایناست وزنم ۶۳ باید کم بشم ۵و ۶ کیلو دیگه اگه نشد ک هیچی شدم خدا را شکر دعا کن وا ...
خب شما قدت بلنده،من ۱۵۸،خیلی ساله ولی ورزش میکنم،نمیدونم چطوری بعضی ها با دوروز رژیم و ورزش باردار میشن،من دو ساله م هست سالم خوری میکنم فقط ولی فایده نداشته،توکل به خدا،ان شاالله شما جواب بگیرین