2777
2789
عنوان

فروشنده های باتجربه بیاین

41 بازدید | 6 پست

یکم از فوت و فن کارتون و نحوه برخوردتون با مشتری بگین و اینکه برای بدرقه مشتری چی باید گفت

برای رسیدن به بعضی چیزا تلاش فایده نداشت اما دعا میکنم🙂❤️

خیلی خوش اومدین

خیر پیش

سرمایه دادید

خدا بهتون برکت بده

با خوش رویی فراوان😁

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوش اومدین خیر پیش سرمایه دادید خدا بهتون برکت بده با خوش رویی فراوان😁

اولی خوبه ها ولی برا ورود بهتره بقیش هم سنگینه🤣

برای رسیدن به بعضی چیزا تلاش فایده نداشت اما دعا میکنم🙂❤️
توروخدا فقط دنبال مشتری راه نیوفتین بذارین راحت باشه

اخ اخ همینو میخواستم بگم

بخدا ادم زده مبشه بیشترررر

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
اخ اخ همینو میخواستم بگم بخدا ادم زده مبشه بیشترررر

من جایی برم فروشنده راه بیوفته دنبالم حتی اگه از چیزی خوشم بیاد هم خرید نمیکنم

البته با همین شرایط از فروشنده هایی که میشینن خودشونو سرگرم میکنن و یا محل نمیدن ۱۰ بار باید صداشون کنی یا هرچیزیو ۱۰۰ بار بپرسی تا جواب بدن هم خرید نمیکنم😁

واسم دعا کنید🤲🙏
من جایی برم فروشنده راه بیوفته دنبالم حتی اگه از چیزی خوشم بیاد هم خرید نمیکنم البته با همین شرایط ...

دقیقا و دقیقا و دقیقا