2777
2789
عنوان

لطفا خانم های متاهل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 18 پست
طبعش گرم هست خودشم میگه ولی با من سرده  یه وقتایی گوشیش در دسترس نیست حس میکنم رفته جایی کاری ...

پول هم زیاد داره حساب کتابش دست خودشه ولی یه روزایی خرجش زیاد میشه میگه غذای رفیقمم حساب کردم

میگه زشته لباس خواب فانتزی بگیری تا دوسال قبل مزاحم تلفنی داشت  چت و چیزی ندیدم ازش ولی خیلی ...

حس میکنم شوهرت یه نمه خجالتیه تو اینجور مسائل و راحت نیست در موردش حرف بزنه، اینکه یه بار میگه بریم رابطه تو میندازی عقب بعد دیگه چیزی نمیگه انگار منتظره این بار خودت بگی چون بار اولم به خودش فشار اورده گفته. برای همینم سر لباس زیر فانتزی میگه زشته

تو تربیت ما ایرانیا انقدر نقش حیا پررنگه خیلیا برای همیشه یه حس گناهی همراهشونه با اینکه میدونن کارشون گناه نیست اما شرم دارن و زشت میدونن. اگه موضوع این باشه لازمه که شما یه مقدار حیا رو کنار بذاری و راحت تر و بازتر و دلبرونه تر جلو بری و اگه حرفی زد یا اعتراضی کرد بگو پیش شوهرم راحت نباشم پیش کی باشم؟ تو از من نخوای پیش کی بری؟ اینا طبیعیه بین زن و شهر محبت میاره، صوابم داره و خلاصه یخش رو آب کنی

چند سال گذشته از ازدواجتون؟

ببین اینکه راحت با زن غریبه حرفش رو بزنه یه چیز عادیه ها، اگه لاس میزنه یا شوخی بیجا میکنه و این مسائل خب ایراد داره اما اینکه اوایل خجالتی بود و الان نیست خیلی عادیه، سنش بالاتر رفته، زن گرفته خیلی چیزا رو دیده روش بازتر شده. این دلیل نمیشه کارای دیگم بکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبعش گرم هست خودشم میگه ولی با من سرده  یه وقتایی گوشیش در دسترس نیست حس میکنم رفته جایی کاری ...

ببین خیلیا وضعشون خوبه یا میتونن راحت بپیچونن، این دلیل نمیشه خائن باشن. مرد خائن رو تو قوطی کبریتم کنی غلطی بخواد کنه میکنه، پولم نداشته باشه از گلوی خانوادش میزنه کثافت کاریش رو میکنه، کسی هم که آدم درستی باشه بهش تعافم بزنن پا کج نمیذاره.

شما داری عدم رضایتت تو بحث جنسی رو میذاری پای خیانت بدون دلیل داشتن، این کارت اشتباهه. تا وقتی چیزی ندیدی ذهنت رو به همسرت خراب نکن، به جاش دنبال صمیمی تر شدن و حل مشکل بینتون باش

اول خودت نم نم و تو موقعیتای مختلف باهاش حرف بزن، خواسته ت رو بگو، ببین اون چی دوست داره و روش رو بازتر کن، اگر مشکلت حل نشد اون وقت سک..س تراپیستم میتونید برید، غیر حضوی هم هست حتی.

ببین خیلیا وضعشون خوبه یا میتونن راحت بپیچونن، این دلیل نمیشه خائن باشن. مرد خائن رو تو قوطی کبریتم ...

خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید و حرفهایی که زدید ولی من از فردای ازدواج با این مسئله مشکل داشتم هنوزم که بیشتر از پنج سال گذشته حل نشده واقعا روم نمیشه برم پیش پزشک و مشکلمو بگم والبته مطمئنم که همسرمم نمیاد