2777
2789
عنوان

لطفا خانم های متاهل بیان

155 بازدید | 18 پست

فکر میکنید شوهرم کلا سرد هست یا نسبت به من اینجوریه؟

روزای عادی دوسه روز یبار تمایل داره به رابطه 

ولی وقتایی که ازش رفتارای مشکوک میبینم هفته ای یبار میشه اونم خودم پیشقدم میشم

هیچ وقت تو رابطه پیشنوازی و معاشقه نداریم 

شب ها تا دیر وقت بیداره

مثلا دیشب گفت بیا رابطه داشته باشیم گفتم بعد از شام میام بعد شام شد تشک پهن کردم اومد پیشم ولی چیزی نگفت کاری نکرد من منتظر بودم تا صبح بیدار بودم همش فکر میکردم چرا وقتایی که حرف ازرابطه میزنه زود فقط میاد کنارم میخوابه چرا نمیخواد شرو کنه چرا اینقدر دیر؟؟؟؟

صبح بهش گفتم بیا شروع کنیم گفت نه الان حسش نیست بزار عصر که برگشتم

بیشتر از پنج ساله دارم این وضعو تحمل میکنم رومم نمیشه به دکتر ومشاور تلفنی بگم نمیدونم ایراد از کجاست 

خیلی شده فکرم سمت گناه رفته ولی مهارش کردم خسته ام

همسرت سرده

ولی برام حالب بود که میگی شب باشه نه فردا صبح 

‌.چرا ما اصلا درموردش حرف نمیزنیم؟ یهنی زمان تعیین نمیکنیم. یهو پیش میاد

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساس میکنم بیشتر تعارف میزنه این هفته اکثرا در دسترس نبود یا مثلا ناهار گرون بیرون خورده میگه یه پ ...

حست میگه داره خیانت میکته که سمت شما نمیاد؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چرا شما فقط منتظری؟ وقتی انقدر نیاز داری که فکرت سمت گناه میره خب شما هم یه قدم بردار. اونکه گفته بیا خودتون انداختید بعد، خب برو طرفش خودت. مردا دو تا ماچ زیادی کنی خودشون دست به کار میشن

خسته شدم اینقدر پیشقدم شدم

دوست عزیز حس میکنم شوهرت فانتزی متفاوتی با شما داره یا حداقل درک درستی از نیاز شما نداره، این مسائل تو زن و شوهری رودروایسی بردار نیست. باید واضح با هم صحبت کنید که چی دوست دارید یا ندارید. بگو زمان تعیین کردن دوست ندارم، هر وقتی خواستی بیا طرفم با هم شروع کنیم. معاشقه داشته باشیم قبلش یا هرچی میپسندی. هر کسی یه مدله و تا نگی نمیفهمه چی میخوای، شاید اونم جور دیگه دوست داره. باید علاقه هم رو بدونید

دوست عزیز حس میکنم شوهرت فانتزی متفاوتی با شما داره یا حداقل درک درستی از نیاز شما نداره، این مسائل ...

هیچ وقت چیزی نگفته اصلا حتی راجب لباس زیر هایی که بهش نشون میدم نظری نداره حتی بدشم میاد

همش حس گناه بهم میده🥲میگه زشتن اینا خودم فکر میکنم مدام تو ذهنش منو با زن های خرابی که باهاشون رابطه داشته مقایسه میکنه

هیچ وقت چیزی نگفته اصلا حتی راجب لباس زیر هایی که بهش نشون میدم نظری نداره حتی بدشم میاد همش حس گنا ...

منظورتون از اینکه حس گناه میده چیه؟ متوجه نشدم

تا حالا چیزی ازش دیدید؟ مدرکی که نشون بده با کسی در ارتباطه؟ یا فقط چون حس میکنید با شما سرده تصور میکنید با افراد دیگست؟

منظورتون از اینکه حس گناه میده چیه؟ متوجه نشدم تا حالا چیزی ازش دیدید؟ مدرکی که نشون بده با کسی در ...

میگه زشته لباس خواب فانتزی بگیری

تا دوسال قبل مزاحم تلفنی داشت 

چت و چیزی ندیدم ازش ولی خیلی راحته تو ارتباط با زن ها اوایل ازدواجمون خجالتی بود الان برای کارهای اداری یا هرجایی که باهم هستیم خیلی رووون و راحت حرف میزنه 

منظورتون از اینکه حس گناه میده چیه؟ متوجه نشدم تا حالا چیزی ازش دیدید؟ مدرکی که نشون بده با کسی در ...

طبعش گرم هست خودشم میگه ولی با من سرده 

یه وقتایی گوشیش در دسترس نیست حس میکنم رفته جایی کاری میکنه 

کارش آزاده میتونه مغازه بسپره به شاگردش بره اگه بخواد باکسی باشه حضوری راحت میتونه نیازی به چت و تلفن نداره