2777
2789

من دوتابچه ی کوچک دارم یه دوساله و یه ۷ماهه.بازم بااینکه خیلی درگیر بچه هام هستم هروقت میرفتم خونشون کمک میدادم اگه خواهرشوم شام میزاشت من ظرفای بعدازشامو میشستم.حتی وقتی هم بارداربودم بازم کمک میدادم.دوهفته پیش من درگیربچم بودم عصری بهش یه کم غذا دادم ظرفش نتونستم بشورم یه کاسه کوچیک بودبا یه مایتابه ی کوچک.همون شب سمبوسه درست کرده بودن من یه دونه فقط خوردم و بعدگیربچه افتادم دیدمن نمیرم ظرف بشورم خودش رفت همه ظرفاشست اخرکارکه رفتم سرسینک دیدم فقط ظرف بچهم نشسته

خیلییییی ناراحت شدم منم بهش گفتم همش شستی فقط این دوتا رو گزاشتی اونم یه چرت و پرتی تحویلم دادگفت نمیدونم گزاشتم بعدبشورم.منم دیگه خونش نرفتم.بخاطراینکار قسم خوردم دیگه تو خونش یه استکان هم نشورم اخه ادم اینقدر بی چشم و رو که اگه من یه بارنشستم اینکار بکنی.ازبس سرویس دادم انگار وظیفم شده والا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میرفتم خونشون ولی خیلی کمم و دیگ ظرف نمیشستم کارم نمی‌کردم ،بعدشم مقصر خودت بودی وقتی بارداری چرا کار می‌کنی که انقد پر توقع بشن؟

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
اونموقع حامله بودی بخودت اهمیت میدادی نمیشستی در واقع بخودت احترام میزاشتی اونا الان یاد میگرفتن احت ...

تا حالا خیلی کارا و حرفا ازش شنیدم ولی این یه مورد کوچیک اینقدر بهم برخورده که نگو.تا صبح همون شب خوابم نبرد.مامانم هم میگفت حالا مگه چی شده یه کاسه نشسته گفتم ای کارش ازصدتا فحش بدتر بوده

تو اصلا چرا به روی خودت آوردی برا چی گفتی چرا  اینو نشستی ؟؟؟ خب بعداً می‌شست خودتو میزدی به ا ...

خیلی بهم فشار اومد عزیزم بعدم داشتم وسایلم جمع میکردم که بریم خونه دیگه.که رفتم سر سینک دیدم فقط کاسه ی دخترم نشسته

میرفتم خونشون ولی خیلی کمم و دیگ ظرف نمیشستم کارم نمی‌کردم ،بعدشم مقصر خودت بودی وقتی بارداری چرا کا ...

بخدا شوهرمم همش میگه نمیخواد ظرف بشوری ولی خودم انگار کرم دارم میگم تا حرف پشت سرم نزنن.درصورتیکه برا مامان خودم یه استکان جابه جا نمیکنم.اینقدر با دوتا بچه ی کوچک درگیر و خسته هستم بخدا

میرفتم خونشون ولی خیلی کمم و دیگ ظرف نمیشستم کارم نمی‌کردم ،بعدشم مقصر خودت بودی وقتی بارداری چرا کا ...

من هفته ایی یه بار یا دوبار میرفتم.دیگه گفتم ماهی یه بار برم خوبه اینجوری؟

خیلی بهم فشار اومد عزیزم بعدم داشتم وسایلم جمع میکردم که بریم خونه دیگه.که رفتم سر سینک دیدم فقط کاس ...

عزیز دلم نشسته بود که نشسته بود ...دو تا بچه کوچک داری....اصلا اهمیت نده

بخدا شوهرمم همش میگه نمیخواد ظرف بشوری ولی خودم انگار کرم دارم میگم تا حرف پشت سرم نزنن.درصورتیکه بر ...

منم اوایل همین بودم ، انقد کار میکردم انگار کلفتم شوهرم می‌گفت نکن ۴ تاخاهر دارم ولشون کن خودشون انجام میدن ،منم دیگ کم کم انجام ندادم دیدم انقد حرف میزنن که شوهرمم گفت زن گرفتم نه کلفت برای شما ،از وقتیم باردارشدم دست نزدم به سیاه و سفید 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
عزیز دلم نشسته بود که نشسته بود ...دو تا بچه کوچک داری....اصلا اهمیت نده

با این رفتارش به منم یاد داد که خونشون دیگه ظرف نشورم.باید مثل اون جاریم باشم بخدا من بارداربودم مادرشوهرم هم دستش شکسته بوداصلا به رو خودش نیورد بیاد کمک مادرشوهرم و من ظرفا شستیم

من هفته ایی یه بار یا دوبار میرفتم.دیگه گفتم ماهی یه بار برم خوبه اینجوری؟

هفته ای یبار برو زیادم نیست بالاخره همسرتم پدر مادرشو باید ببینه 

منم اوایل همین بودم ، انقد کار میکردم انگار کلفتم شوهرم می‌گفت نکن ۴ تاخاهر دارم ولشون کن خودشون انج ...

من دلم برا خواهرشوهرم میسوزه خیلی ازش کارمیکشه گفتم منم یه کمکی بدم ولی دیگه عمرا یه استکان خونشون بردارم

من دلم برا خواهرشوهرم میسوزه خیلی ازش کارمیکشه گفتم منم یه کمکی بدم ولی دیگه عمرا یه استکان خونشون ب ...

اون که مامانشه دلش نمیسوزه تو میخوایی دلسوزی کنی