2777
2789

مشکل من با شوهرمه

خدا خودش شاهده با همه چی کنار اومدم تو نداریش طلا هامو دادم بهش که الان فقط یه دونه حلقه مونده برام

اینا به کنارررررر

همش میگفتم نمیخوام ناراحت باشه طلاهارو بفروشه که خوشحال باشیم 

اما الان اونقدررررر با من سرده که انگار من باعث تمام مشکلاتشم

خدا میدونه درکش کردم نه پول جیبی خواستم نه خرج آنچنان برام کرده بماااااند‌که وقتی میاد خونه بابام هم مثل برج‌زهرماره که بابام اعتراض کرده چرا این همش برا ما اخمه

خلاصه که همه اینا به کنار شوهرم معلمه دیروز دیدم با مادر شاگردش چت کرده و پاک کرده تو اگه از خودت مطمئن باشی که پاک‌نمیکنی

حالا با دوتا بچه اومدم خونه بابام

نمی‌دونم چیکارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش صحبت کردی درباره چت

اره اولش انکار کرد نه هیچی نبوده بعد گوشیش گرفت و رمزش عوض کرد بعدش گفت صمیمی حرف میزده من ترسیدم ناراحت بشی خلاصه من قانع نشدم

زیادی بهش رودادی. بعدشم زنی که خرج داره ارج داره.شما فکر کردی خرج نداشته باشی عزیزی؟ تا مغرور تر باشی بهتره چون مردا جنبه زیاااد محبت کردنو ندارن

خونه تو نباید ترک میکردی

فقط ب خاطر ی چت ک پاک کرده رفتی خونه بابات😐😐😐

خیلی چیزا که نوشتم این چت باعث شد دیگه نکشم

بعد فقط چت نیست کاش بهم توضیح میداد گوشیش گرفت رمزش عوض کرد داشت میرفت بیرون گفتم کجا میری گفت دارم میرم زنگش بزنم دیگه زنگم نزنه اینطوری منه حامله رو حرص داد

زیادی بهش رودادی. بعدشم زنی که خرج داره ارج داره.شما فکر کردی خرج نداشته باشی عزیزی؟ تا مغرور تر باش ...

دقیقااااااااا

اما مگه به زور میشه پول گرفت وقتی نمیده