2777
2789

زیبای ستودنی من

نورای پرانگیزه ی من

بهت افتخارمیکنم 

تومظهر آرامشی برام

ازوقتی شناختمت بیشتردوستت دارم و این برای آدما کمتر اتفاق میوفته چون خودشناسی و ترمیم روح کارهرکسی نیست⚡

زیباییت دوچندان میشود وقتی میبینم ازطوفان ها گذرمیکنی و بجای قامت خم کردن، باطوفان همراه میشوی و این لذت زندگیست! شکست ناپذیربودن و در ره هدف جدی بودن 📚

خلاصه تربگویم که خوشحالم ازداشتنت و خاص بودنت🦋

با دنیایی از رویای بی نظیر ستارگانِ کهکشان ها، تولدم مبارکـ🌱🦄

شکرنور که اینقدر خوشبختم🕸️🍓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدت مبارک عزیزم....خیلی خوبه آدم در وهله ی اول خودش خودشو دوست داشته باشه بعد اطرافیانو

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
با کیه

با خودش...توی مرحله ی خودشناسی و خودباوری هس

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

تولدت مبارک‌ ... ارزوی بهترینارو برات دارم 😍😍 هرجاکه هستی خوشبخت باشی

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
تولدت مبارک عزیزم....خیلی خوبه آدم در وهله ی اول خودش خودشو دوست داشته باشه بعد اطرافیانو

احسنت به شما روح آگاه

انسان وقتی به درون خودش نگاه میکنه به شاه مهره شطرنج رسیده و تمام

هستی دردرون تو و تو در ذرات هستی جریان داری💎🌀

شکرنور که اینقدر خوشبختم🕸️🍓

خونوک😒

تویی بااین‌حرف زدنت اول صبح

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه