2777
2789

امتحان نهایی دارم, سه فصل زیست خوندم یکیش جدید بود دوتام مرور بود که تقریبا چیزی یادم نبود, ولی همش حس میکنم روزم الکی گذشته و باید خیلی بیشتر میخوندم, وای دارم دیوونه میشم با این فکر

برای سلامتی امام زمان صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نهمم نهایی دارم

احساس میکنم روزام داره میره 

برنامه امتحانی دادن ولی معلما هی امتحان میگیرن برای همین برنامه ریزیم برای خوندن نوبت دوم داره بهم میریزه 

تازه نصف شد انگار میتونم بشینم بخونم که اونقدر خستم که خوابم میبره 😭

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
منم نهمم نهایی دارم احساس میکنم روزام داره میره  برنامه امتحانی دادن ولی معلما هی امتحان میگی ...

تلاشتو بکن, نهم زیاد تاثیر نداره من سال اخرم

برای سلامتی امام زمان صلوات
تلاشتو بکن, نهم زیاد تاثیر نداره من سال اخرم

اگه نمره خوب نیارم گند میخوره به همه چی

من موندم چرا دست از امتحان گرفتن بر نمیدارن

منم نهمم نهایی دارم احساس میکنم روزام داره میره  برنامه امتحانی دادن ولی معلما هی امتحان میگی ...

دقیقا حالا نه فقط واسه نهم.بقیه هم همینن تازه یادشون به مستمر گرفتن افتاده نمیزارن بچه برسه به برنامه امتحان نهایی

دقیقا حالا نه فقط واسه نهم.بقیه هم همینن تازه یادشون به مستمر گرفتن افتاده نمیزارن بچه برسه به برنام ...

همین فردا امتحان علوم دارم😭