2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از من بدتر نیستی یه نگاه به تاپیک نام بنداز بعد خداتو شکر میکنی

رفتم خوندم منم مثل تو به خاطر اشتباهات گذشته ام مدام خودمو سرزنش می کنم من تو گذشته ام خیلی اشتباه کردم 

تهمت میزنی؟؟دروغ میگی؟؟حسودی؟؟غیبت و زیرآب زنی میکنی؟؟؟و.... 

اینا رو حتما مثل هر ادم دیگه ای تو زندگیم انجام دادم اما اکثرشون اون قدر زیاد نیست که صفتم باشه ولی گاهی به خودم دروغ می گم 

حسودم هستم البته نمی خوام که بقیه مثلا فلان چیز و نداشته باشن من داشته باشم دلم می خواد هم من هم اونا داشته باشیم وقتی می بینم یکی با شرایط من چیزایی رو داره که من ندارم حسرت می خورم

همین که فکر میکنی ادم خوبی نیسی یعنی هستی چون ادم بد و ظالم حس  عذاب وجدان رو نمیفهمه و نداره

😞خیلی اشتباه دارم خیلی شیشه خورده دارم خیلی ناخالصم دیدین می گن فلانی قلبش صافه فلانی زود می بخشه 

من خیلی کینه ای و سنگ دلم دلم برای کسی تنگ نمی شه به جز خانواده کسی رو از ته دل دوست ندارم

دوستامو رها می کنم