2777
2789
عنوان

معده درد امونمو بریده تو رو جون هرکی دوست دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه بیشتر مشکلات معده عصبیه خدا شفاتون بده ولی خوددرمانی نکنید ممکنه بدترش کنید و مشکلتون بزرگتر بشه 

یا الرحمن الرحیم یا مالک یوم الدین....ایاک نعبد و ایاک نستعین خدا جونم تو دست ما رو بگیر ما از روی سهل انگاری بعضی وقتا دستتو ول میکنیم میریم پی شیطنت ولی اگه تو دستمونو بگیری ول نمیکنی و گم نمیشیم
عزیزم شما امتحان کردین یبوست نمیاره؟

نه اتفاقا برا یبوستم خوبه

من پسرم از یکسالگی یبوست داشت میدادم میخورد

کلا گوارش رو تعدیل نیکنه

شما یه سرچ کنید ترکیب عرق نعناع و بارهنگ میبینید چه فوق العاده اس

زنجبیل بریز تو آب‌جوش بخور آب رو اتیشه 

ختمی هم دم کنی بخوری خوبه 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

این معجزه میکنه یک هفته ناشتا بخورین ضمن اینکه قرص نکسیوم هم پیدا کردین خیلی موثره منم دقیقا همین ...

حتما امتحان میکنم انشالا جواب بگیرم خسته شدم ازاین درد لعنتی

اگ طبعت سرده طبعتو اصلاحکن

من چهارزیره درست میکردم پودرشو رو برنجم میریختم

دمنوش زعفران میخوردم

آبمو همیشه با عرق زیره و بادیان و چهل گیاه میخوردم

وقتی تحویلت نمیگیرم ینی حال نمیکنم باهات.                                    پس ریپ نزن😕🌱

چرا مدتیه همه درد معده دارن منم معدم درد میکرد تو نی نی سایت زدم گفتن نبات داغ بخورم زود خوب شدم فردا هم میرم آزمایش میدم

به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️