2777
2789
عنوان

برای اولین بار خیلیییی حسودیم شد

524 بازدید | 22 پست

عروسی دعوت شدیم، پسره یه خونه ی بزرگ داره و یه ماشین خیلی خوب، یه مغازه هم داره( تلاشه خودشو اینا نه، بابای پولدار داره و ارث زیاد بهشون رسیده)

عروسیشون بهترین تالاره ، کارت عروسیشونو نگم چه چقد خوشگله

اونوقت من توی حسرت یه خونه ی 50 متری ام حتی و کلا فکر عروسی گرفتن رو نمیکنم که شاید بشه جمع کرد و همه چیو فروخت تا خونه خرید...

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم 🥺

خیلی ناراحتم از خودم حس میکنم ادم بدی ام چون هیچوقت حسودی نکردم به کسی

ولی واقعا بخاطر این بی عدالتی دنیا دارم گریه میکنم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
عزیزم حسودی نکن از خوشحالی اونا و خوشبختیشون خوشحال شو کائناتم تورو تو مدار اونا قرار بده😍😍

ناراحت نیستم از خوشبختیشون ایشالله بهترین زندگی رو داشته باشن

منظورم این بود یکی باید اینجوری زندگی کنه یکی هم اونجوری:)

منم امشب دورهمی دوستانه بودم اصلا افسردگی گرفتم تفاوت زندگیامونو با دوستام ک دیدم فیلمای عروسیشونو نگم🥺😁

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

هرگز این فکر ونکن...منکه هرکیو مقایسه کردم بعدها فهمیدم خودمون خیلی بهتریم 

یکی بود خیلی پیشرفت میکرد بعدا فهمیدم نزول خوره ومال مرددم خور فک کن پول کاشی کار بدبخت ونداد بهش .طرف کارگر بچه مریض....

یکی دیگه بود بعد ها فهمیدم کلی خیانت می‌کنه به زنش جدیداً هم شیشه ای شده 

هرررر کس یه جور ر...ی...د به افکارم

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
دختره اینا وضعیتشون چجور بود؟

سطح پایینن واقعا 

فامیل بودن برای همین ازدواج دارن میکنن

باید اعتراف کنیم ناعادلانه اس دنیا 

اره...

بخدا دوتامون داریم کار میکنیم

اون دوتا کار داره منم تازه شروع کردم ولی بازم نمیرسیم، چطوری بعضیا انقد راحت میرسن

سطح پایینن واقعا  فامیل بودن برای همین ازدواج دارن میکنن

از من با تجربه بشنو پسره ایراد داره ...بعدا میرسی به حرفم

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
شما ظاهر زندکی اونارو میبینی از باطنشون که خبر نداری

عزیزم منم دارم ظاهر زندگی رو میگم دیگه

ظاهر زندگی من و ظاهر اونا

بعدشم وقتی پول نبود و دغدغه ها بالا بود ادم انقد فشار روشه که حتی انرژی برای محبت و توجه به همسرش نمیمونه براش