2777
2789

تویی که داری اینو میخونی

ازت خواهش میکنممم به اکست برنگرررددددد

بابا کلی نکست جذاب دیگه وجود داره بعد تو چسبیدی به اون قبلیه؟

شده آیا...؟ گله از جان به خدایت بکنی؟ و فقط هی نشود هی نشود...؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تویی که داری اینو میخونی ازت خواهش میکنممم به اکست برنگرررددددد بابا کلی نکست جذاب دیگه وجود داره ...

خیلیییی حق بود 👍👍👍👍

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍

برگشت خاستگاری هم اومد پسش زدم و خداروشکر که باهاش ازدواج نکردم .راستش خیلی عاشقش بودم وفتی رفت شب و روز گریه و انتظار بود واسم اما وقتی برگشت قلبم سنگ شده بود دیگه حسی بهش نداشتم خیلی دیر اومد خیلی دیر 

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
چرا تهدید کنه؟ کاملتر توضیح بده (میتونه خودش زنگ خطر باشه که ادم مناسبی نیست)

خوب ببین ما ۵ ساله باهمیم من و با خانوادش آشنا کرد پدر مادرش سنشون بالا بود 

خونه خرید منم جهیزیه خریدم 

بعد پدرش فوت شد

بعد فوت پدرش دیگه اقدام نکرد به خواستگاری 

منم ۲ سال بعدش حتی درکش کردم اما یه بار برای همیشه رفتم

خوب ببین ما ۵ ساله باهمیم من و با خانوادش آشنا کرد پدر مادرش سنشون بالا بود  خونه خرید منم جهی ...

من بهترین پیشنهادی که میتونم بهت بکنم اینه که مشاوره برین و سر همه چیز صحبت کنین با هم ، اگه دوستش دادی این فرصت رو بهش بده. من یکی از دوستای صمیمی خودم بعد ۶ سال دعوا و قهر و آشتی پارسال ازدواج کرد خیلی هم خوشبخت شد اما حدود ۳ ماه هر دو وقت گذاشتن و مشاوره رفتن تا مشکلاتشون رو حل کنن چون علاقه داشتن واقعا به هم . امیدوارم شما هم برات خوب پیش بره و هر چی خیره بشه :)