2777
2789
عنوان

نزدیک زایمانمه

236 بازدید | 15 پست

۳۶ هفتم امروز رفتم معاینه لگن دکترم گفت لگنت زیاد جالب نیس و معمولیه!گفتم پس سز بشم گفت سر زایمانت ممکنه فرمش درست بشه اگه نشد برو سز

به نظرتون با ورزش میتونم درستش کنم؟

نمیخام درد طبیعی رو بکشم بعدش برم سز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو زجر نده هزینه سز اختیاری بده خلاص شو

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

سلام عزیزم، اول اینکه مبارکت باشه.

دوم اینکه از همون اول برو سزارین، اول که اینو بهت گفته حین زایمان خیلی اذیت میشی و میشه بدترین تجربه زندگیت

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته
سز نمیکنن مگه در شرایط خاص منم اگه نتونم طبیعی زایمان کنم سز میکنن

برو بیمارستان خصوصی یا زیر میزی بده به دکتر و هر بیمارستانی که می‌ره برو سزارین کن

منم لگنم کوچیک بود.. ورزشای تو نت سرچ کن خوبه.. من ورزش خاصی نکردم سخت زایمان کردم ان شاالله شما با ...

اگه بخای دوباره زایمان کنی انتخابتون بازم طبیعیه یا سزارین؟

سلام عزیزم، اول اینکه مبارکت باشه. دوم اینکه از همون اول برو سزارین، اول که اینو بهت گفته حین زایما ...

سلامت باشین

گفتم سز اختیاری ولی قبول نکرد منم ک شهرستانم شرایطشو ندارم برم جای دیگه

اگه بخای دوباره زایمان کنی انتخابتون بازم طبیعیه یا سزارین؟

دروغ نگم.. اگه زایمان اولم بود بدون شک سزارین انتخاب میکردم.. ولی چون اولی طبیعی اوردم دیگه پس دومی هم طبیعی میارم چون زایمان دوم همیشه راحتتره و میدونم که میتونم 😬😅(میدونم منطقی نیس ولی چون کنم دیگه😅) 

ولی اینم در نظر بگیر سزارین هم جاریم انجام داد وقتی دیدمش بعد از عمل گفتم خدایا شکرت طبیعی اوردم اخه بنظرم خیلی ترحم برانگیز بود وضعیتش

سلامت باشین گفتم سز اختیاری ولی قبول نکرد منم ک شهرستانم شرایطشو ندارم برم جای دیگه

کی قبول نکرد؟! بیمارستان یا دکتر؟!

با پول همه چی حل میشه