2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگی ؟😍😍تروخدا بگو عمومی ها برای ۱۴۰۳ نزست

#خبر

⭕️مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص سیاست‌های سنجش و پذیرش در سال ۱۴۰۲ و سال‌های بعدی لازم الاجرا و قطعی است و مصوبات این شورا صرفا توسط خود این شورا قابل تغییر یا اصلاح است.

دکتر برزویی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی:سایر دستگاه‌های سیاست‌پژوه و نخبگان علمی و همچنین برخی فرهنگستان‌ها، انجمن‌های علمی، مدارس شاخص و معلمان، حمایت‌های فراوانی از این مصوبه داشتند و آن را گامی بلند در مسیر تحقق عدالت آموزشی، آرامش داوطلبان و خانواده‌ها، شایسته‌گزینی و عاملی برای بهبود کیفیت تربیت دانش‌آموزان در مدارس دانستند. به طور مثال نظرسنجی صورت‌گرفته از سوی آموزش و پرورش در شبکه شاد، حکایت از رضایت عمومی دانش‌آموزان، معلمان و والدین و حمایت قاطع از مصوبه شورا داشته است.

برزویی افزود: ضمناً در راستای اجرای هر چه بهتر این مصوبه، وزارت آموزش و پرورش و سازمان سنجش آموزش کشور، فعالیت‌های فراوان و اقدامات مؤثری را انجام دادند و شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز نظارت دقیق بر فرایند داشته است. وزارت کشور نیز حمایت‌ها و مساعدت‌های به‌موقع و مؤثری در این راه داشته است.

وی تصریح کرد: مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص سیاست‌های سنجش و پذیرش در سال ۱۴۰۲ و سال‌های بعدی لازم الاجرا و قطعی است و مصوبات این شورا صرفاً توسط خود این شورا قابل تغییر یا اصلاح است. لذا دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان و علاقمندان ورود به آموزش عالی با آرامش کامل و مطابق مصوبه شورا فعالیت آموزشی خود را ادامه دهند و هیچگونه نگرانی در این خصوص نداشته باشند.

مصوبه «سیاست‌ها و ضوابط ساماندهی سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی (پس از پایان متوسطه)» و «تکمیل و اصلاح موادی از آن» در جلسات ۸۵۵ و ۸۶۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی به تاریخ ۵ بهمن ۱۴۰۰ و ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ به تصویب رسیده و توسط رئیس جمهور ابلاغ شده است.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

کنکور سراسری ایران🇮🇷

قوی ترین تیم آموزشی کشور💪

🆔 @konkur_ir

کجا گفتن؟

من ب هوای اینکه عمومی ها حذف شده تصمیم گرفتم همزمان سرکار هم برم و واسه کنکور هم بخونم ..حالا اگه بیان واقعا وقت نمیکنم بخونم 😭

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل /که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم ..♥