2777
2789

بنظرتون به آدم فکر میکنن پشیمون میشن از جدایی؟ بخصوص مغروراش!

باورم نمیشه یروز ی حرفایی میزدن که آدم با خودش میگفت این واقعا دوسم داره. ولی اونطوری راحت قبول کرد از هم جدا شیم چون از شرایطمون خسته شده بودیم. بنظرتون اگه عشقش واقعی بود نمیزاشت از هم جدا شیم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترا اولش غمگین بعد عادت میکنن 

پسرا اول عادی بعد پشیمون و غمگین 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

الان دیگ کسی حصله ناز کشیدن رو نداره اگ بخای بری برات تاکسی میگیره

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
نه نمیزاشت

خودمم همینو میگم. ولی یچیزی ک میگم اینه من تو دو روز این حرفو کشیدم وسط. شاید اون خواسته بهم احترام بزاره که قبول کرده. ولی از اونور گفت من یک ماهه بهش فکر میکنم :)

باید چیکار کرد

چیزی که میگم موبه موانجام میدی،تایک ماه وشایدم چندروزبیشترنه سمتش می ری نه پیام ونه تماس،اون الان سرخوش ترین آدم دنیاست تا۱ماه دیگه،بعدازاون غیرمستقیم یامستقیم اونم حساب شده یااستوری میذاری یادلتو به دریامی زنی پیام‌میدی مثلاحالشومیپرسی اکی؟؟

خب نزدیک یکسال داره میشه جداییمون. دوس دارم حتی الانم ناراحت باشه.

اگه سراغی ازت نگرفته فراموشت کرده 

فراموشش کن 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)