2777
2789

دو تا دنیا رو تو یه دنیا داریم تجربه میکنیم با کلی تفاوت

مثلا در طول شبانه روز با آدمها تو فضای مجازی در ارتباطیم و شاید کلی با هم بخندیم ولی وقتی تو خیایون از کنار هم رد میشیم حالا بنا به هر نوع تصادف یا اختلافی از هم شاکی میشیم و کلی هم داد و بیداد میکنیم و نمیدونیم دیشب این غریبه ای که از کنارش بی تفاوت رد شدیم یا دعوا کردیم همون آشنای دیشب بود که هم رو ریپلای میکردیم و خوش بودیم

یا تصور کنین تو مترو یه خانم باردار کنارتون ایستاده شما با لبخند جاتون رو بهش میدین و اون از شما تشکر میکنه بدون اینکه روحتون هم خبر داشته باشه شب قبلش به صورت مجازی با هم کلی دعوا کردین و حتی بهم توهین کردین

در واقع با آدما تو دنیای واقعی و دنیای مجازی خیلی متفاوت رفتار میکنیم دلیلش هم متفاوت بودن خودمون تو این دو تا دنیاس

امروز رفته بودم متخصص زنان و این حرفا تو ذهنم میچرخید که دیشب با کدوم یک از اینا تو یه ساعت مشخص تو یکی از آپ ها آنلاین بودم و یا حتی حرف هم زدم

اره ی پسره دامادمون شده بود .دوسته دوستم بود .یکککک کثااافتی بوددددددددددددد که نگو‌ سه چهار سال کامل میشناختمش.جالب اینجاست اکانت اینستاشو هم هک کرده بودم میگفت میخوام بیام منم ولی هانیه هر جا میرم همراهم میاد😂😂😂.

نگین هکری و اینا پسوردش شماره موبایلش بود

....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره چند سال پیش تو لاین با یه پسره حرف میزدیم گروه داشتیم تو گروه من یزد بودم اونموقعه اون کرج سال ۹۳ یا۹۴ بود

اومدیم کرج برای زندگی رفتم سرکار باهمون پسره همکار دراومدیم😂

خیلی دنیای کوچیکیه

یه فالوور قدیمی و مجازی داشتم که واقعا توو دنیای واقعی همو نمیشناختیم

من مازندران ، اون تبریز

بعد  دوست صمیمی مامانم  تبریزی بودو مازندران ازدواج کرده بود

ما هم خونوادگی رفتو امد داشتیم با خودشو فامیلاش از تبریز

یه روز همین دوست مامانمو که بهش میگم خاله توو استوری تگ کردم

گفتتت عههه ما ایشون توو تبریز همسایه ی قدیمی و صمیمی بودیم

برام خیلی جالب بود

راست یا دروغ نمیدونم تو نی نی سایت یه کاربری بود کاپ کیک عصبانی چقدرم حرف زدیم همه باهم بعدا گفتن که ...

منم یه تاپیک دیدم که گویا یکی از کاربرا تو هواپیمایی بوده که سقوط میکنه ،چقدر تلخ😔😔😔

یه فالوور قدیمی و مجازی داشتم که واقعا توو دنیای واقعی همو نمیشناختیم من مازندران ، اون تبریز بعد ...

آره واقعا،آدم حس میکنه چقدر دنیای بزرگمون کوچیکه

خیلی منم ناراحت شدم کاپ کیک عصبانی بود اسمش خیلیم فعال بود دقیق از حول حوش متروپل دیگه نیستش

عزیزم،کاپ کیک عصبانی🙂اگر شایعس که عمرش طولانی اگر هم واقعیت داره روحش شاد،و چقدر عجیبه که آدم یاد کسی رو بکنه که تو دنیای مجازی میشناخته