2777
2789

تا دیروز دوستش داشتم الان نفرت اور ترین آدمه زندگیمه 

نمیزاره شیشه ماشینو بکشم پایین ماشینش دودیه 

هر جور پوشیدم گیر داد هر جورییی مگه منو تو دوران دوستی ندیده بود؟

الان باید شالم بیاد تا پیشونی حالم بده من تا قبل ازدواج بهترین تیپ خودم رو داشتم 

گفت باید این مانتو رو جر بدی منم تیکه تیکه کردم اونو تیکه ای از وجودم بود بابام برام خریده بود 

میدونه چون رو دوستاش حساسم با اینکه امروز قرار نبود بره زود گذاشت منو خونه تا حرصم بده رفت پیش اونا 

میگه خوب بپوش میگم بیا بخریم بپوشم میگه با هویدا خوب بپوش با ابرو باش به قرآن قسم خیلی پوشیده میدونم بارم ولی😊

داشتم عکس مجردی هامو نگاه میکردم خیلی خوشگل بودم خیلی الان شکستم تو هفت ماه اشک تو چشام حلقه زده 

من سنی ندارم ولی 

الان عروسی خواهرم جلوعه میگه لباس مجلسی نمیزارم بخری اضافیه چون اون روز یه مانتو خریدم تا هفت پشتم باید چیزی نخرم 

سرم کلاه گذاشت خیلی فرق داره با اونی که بهم نشون داد 

حلالش نمیکنم حالم بده خدا بزنه زمینش 

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻

اینجور آدما چون خودشون ذاتشون مشکل داره و آدم درستی نیستن بقیه رو مثل خودشون میبینن و متاسفانه اینجور آدما با روانپزشکم درست نمیشن چون مشکل توو وجود و عنصرهای بدنشونه

بازم با مشاور صحبت کنید شااید درست شد

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی قبل ازدواج تیپ شما رو دیده و پسندیده غلط میکنه ایراد بگیره 🙄 مردا خیلی با سیاستن وقتی ازدواج میکنن کم کم طرف تحت فشار میزارن تا جوری باشه که خودشون میخوان

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱