2777
2789
عنوان

جدا خوابیدن شوهر

737 بازدید | 25 پست

شوهر من دوساله ازبارداری تابه الان جدا میخوابه کسی بوده شوهرش جدا بخوابه چیکارمیکنید کنار میاید

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم جدا میخوابه بچا شیر میدم دخترم بی تابه شبا بهانه گریه شوهرم میگ نمیتونم خستم‌‌‌‌‌.....البته ب مساعل زناشویی هیچ ربطی نداره و اونا سفت سخت سرجاشه فقط خوابش جداست

درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
من شوهرم جدا میخوابه بچا شیر میدم دخترم بی تابه شبا بهانه گریه شوهرم میگ نمیتونم خستم‌‌‌‌‌.....البته ...

مثل ما

کارهای بچه ها جدا

همسر داری جدا

میگن وقتی بی دلیل حالت بده یکی دلتگنته و داره بهت فک میکنه 
ما ۱۰ ساله

شما چرا جدا میخوابید چطوری کنار اومدی باهاش  بازم عاشقش هستی برای  من یجورایی عادی شده  ولی مثه قبل بهش علاقه ای ندارم

البته من خودم اصلا اینجوری راضی نیستم اما چ میشه کرد....حالا دخترمو از شیر بگیرم میزارمش تو اتاق خودش دیگه جدا بخوابه و ما ب آغوش هم باز میگردیم😂😂

درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
برو پیشش بخواب  رابطه سرد میشه  اگر جای خوابتون جدا باشه

راننده کامیونه میگه اگه اتفاقی بیفته تصادف کنم تقصیر تو