2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عدس میپزی آبکش میکنی ، آبشو دور نریز توش برنج رو بذار بپزه تا موقع آبکش کردن برنج 

گوشت ، پیاز ، کشمش ، دارچین ، زردچوبه ، فلفل سیاه 

برای ترکیباتش تفت میدی و با برنج آبکش شده و عدس قاطی میکنی میذاری دم بکشه 

عدس جدا میپزم

پیاز خرد و سرخ میکنم با گوشت چرخ کرده ادویه مخصوصا دارچین و زعفران زیاد وقتی سرخ شد عدس رو هم اضافه میکنم خوب تفت میدم و قاطی برنج میکنم

هر لایه هم زعفران و دارچین میریزم 

برای تزئین خرما ی سرخ شده کشمش سرخ شده پیاز داغ گردو تفت داده با برنج زعفرانی تزئین میکنم عاااالی میشه 

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

عدس ک پخت،تو همون آب برنج خیس شده میریزم،بعد دون شد برن ب مرحله آبکش رسید ابکش میکنم،پیاز خلالی چیپسی سرخ شده و گوشت چرخکرده و کشمش وسرخ میکنم باهم.ادویه میزنم،مخصوصا دارچین.لاب لا برنج و عدس ک پختم، موادو میریزم، زعفرون دم شده میریزم رو مواد گوشتی، با دارچین میپاچم، بعد دوباره یه لایه برنج و عدس، همین مرحله تا اخر، آخرش ک دیگ داره دم میکشه، یه تیک کوچیک کره، میزارم روش، عالی میشه امتحان کن 

خدایا شکرت♥
عدس میپزی آبکش میکنی ، آبشو دور نریز توش برنج رو بذار بپزه تا موقع آبکش کردن برنج  گوشت ، پیاز ...

تو آب عدس برنج رو بپزی یکم تیره میشه عدس رو جدا بپزیم آخرش آبش کم باشه که خواصش هم نره بهتره به نظرم

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

یکی از دوستام ساده درست میکنه هیچی نمیریزه توش موقع خوردن گوجه خورد میکنه با اون میخوره 😐 جالب اینه خوشمزه هم میشه اونجور نیس که بگی بده 

گوجه خام سرخ شده نه