2777
2789
عنوان

خانوما یکی راهکار بگه تورو خدا🥲

233 بازدید | 31 پست

من مربی رقص و زومبا هستم

با باشگاهی که توش کار میکنم کلاسا عمومی ۵۰ ۵۰ درصدی کار میکنم ولی الان جدیدا دارم شاگرد خصوصی میگیرم و شهریه هر نفر ۱ تومن یا ۲ تومن میشه بخوام ۵۰ ۵۰ کارکنم با باشگاه اصلا حق نیس نباید ۷۰ ۳۰ یا حتی ۸۰ ۲۰ کار کنم؟؟ چجوری به صاحب باشگاه بگم؟ خجالت میکشم بگم میخوام در صد خودمو ببرم بالا😔یکی بگه چجوری بگم بهش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خجالت

بهش بگو شاگردهای عمومی ۵۰ ۵۰

خصوصی ها ۸۰ ۲۰

چون تو خصوصی تو داری از جوونت بیشتر وقت میزاری و تو تایم باشگاه تاثیری نداره..

ولی سعی کن یه مبلغ مشخص تعیین کنی مثلا ماهی ۵تومن بدی..یا کمتر یا بیشتر..بسته به شهرتون

به شاگرد باشه تو ضرر میکنی..اگر شاگرد خصوصیت بیشتر باشه عرچی بگیری باید نصف کنی با باشگاه

۸۰ ۲۰ ک خدایی کمه برا اونا😶

اخه ببین زومبا و رقص هیچ وسیله ای از باشگاه استفاده نمیشه من فقط مکانش دارم استفاده میکنم منی که وسیله استفاده نمیکنم هم ۵۰ ۵۰ کار کنم اونی که تی ار ایکس و ورزشایی که از وسیله استفاده میکنن هم ۵۰ ۵۰؟