دیروز با همسایه مون رفتیم خرید ، هر دومون پیاز هم خریدیم، صبح اومده از من پیاز میخواد، یه بزرگ شو دادم گفت نه یه کوچیکشو بده، بعد رفت نیم ساعت بعدش اومد خونمون گفت رفتم پیش دعا نویس برای برادرشوهرم جادو گرفتم گفت پیاز و چیکار کن دعا رو بجوشون فلان کن و بپیج لای پارچه و ... اینا که اصلا من به حرفهاش دقیق گوش نمی دادم چون زیاد اعتقاد ندارم، بعد اومد گفت میای با هم بریم پارک فلان جا خاکش کنیم، من گفتم نه من نمیام باهات خودت برو گفت باشه ظهر میرم تکی نامرد و فلان... حالا ول نمی کنه الان اومده میگه الان میای، بهش گفتم مگه نرفتی ظهر؟ گفت کار پیش اومد و ... من گفتم خسته ام ،از این کارها هم میترسم خودت برو ، گفت نترس برای اون نمیگم ، حالا پنج شنبه با هم بریم پارک توت بکنیم بخوریم ،
راستش بهش شک دارم میترسم اون جادو رو برای من گرفته باشه چون پیاز رو با اینکه داشت اومد از من گرفت .و این همه هم گیر میده که منم باشم.
اصلا بهش اعتماد ندارم، این همسایه مون همونیه که تو تاپیک های قبلیم هم گفتم یکبار کلید خونه مو یواشکی کپی گرفته بود و من فهمیدم مغزی رو عوض کردم ولی به روش نیاوردم که فهمیدم.
حالا نظرتون چیه ؟؟؟
این پیازو از من گرفته و تاکید داشته که من هم باشم موقع خاک کردن طلسم، به نظرتون مشکوک نیست؟؟؟