2777
2789
عنوان

زردی نوزاد امکان داره برگرده؟

197 بازدید | 16 پست

خانوما دخترم زردی ۱۳ بود یه روز دستگاه آوردیم خونه فرداش دوباره دکتر آزمایش گرفت گفت ۵ درصد مونده دیگه خوب شده دارو و هیچی هم نداد

دختر قشنگم هدیه زیبای پرودگارم بی‌صبرانه منتظرتم قول میدم برات بهترین زندگی رو میسازم🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زود زود شیرتو بده اونم میره

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

بله ممکنه برگرده 

مطب بودم خانمه بچش ۲ماهه بود دکتر گفت زردیش مونده خوب نشده چرا پیگیری نکردی کلی دعواش کرد

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

میشه لطفا برای سلامتی کامل پسرم یه حمد بخونید ممنون 😔

انشالا سلامت باشه

دختر قشنگم هدیه زیبای پرودگارم بی‌صبرانه منتظرتم قول میدم برات بهترین زندگی رو میسازم🤍
اگه زیر ۱۰ روزباشه شایدبرگرده بیشترباشه نه دیگه روزبه روز کم میشه

امروز ۸ روزه