2777
2789

آروم باش عزیزم تعریف کن چی شده

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسرم کوچیکه از همون بچگی وابسته ش کرد بخودش هرچی گفتم مستقیم یا غیر مستقیم فایده نداشت الان پسرم تحمل دوریشو نداره میخاد بره پیشش اصلا هیچ طوری نمیتونم کنترلش کنم جلو مردم ابرو برده کوچیکم میکنه میگه پسرش رد دل منه 

بخدا هرکاری میکنم فایده نداره بچم حبس میکردم توخونه نمیذاشتم بره همچین می‌ترسید وگریه میکرد ک لکنت زبان گرفت ابن زن ادعا خوبیش میشه اما با حرفاش ونیش زبونش منو کشت دیگه خدایا کجایی 

چندسالشه بچت ؟خیلی سخت نگیر دخترمنم وقتی بچه بود اینجوری بود تو یه ساختمونیم اصلا نمیومد خونه خودمون اونام کلی ذوق میکردن ک دخترم منو دوست نداره ولی از وقتی که بزرگ شد خود به خود دیگه بدون من نمیره اصلا پایین اگرم بره به5 دیقه نمیرسه خودش میاد بالا

۳/۱۶ وزن۸۹🤦‍♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد