2777
2789
عنوان

خانم های خیاط اهل مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 22 پست
فقط وفقط برو پارچه سرای تک مفتح هشت وتمااام کلی تنوع پارچه داره قیمات هاش هم عالیه تو نت سرچ ...

از شما نیزممنونم🥰🤗

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم دوره ذهن لاغر که تو تاپیک آلا نوشتید کجاست وبه چ صورت هست لطفایه توضیحی بدین ...تشکر

سلام. 

دوره تو ایتا هست و تقریبا دوماهه. 

چالش های مختلف داره و کمک میکنه شما نه تنها در زمینه خانه داری منظم بشید،  تو برنامه شخصی هم منظم میشید. ابعاد مختلف نظم رو یاد میدن. 

وقتی نظم بیاد تو زندگی تون، وقت اضافی داشته میشید. 

دیگه وقتتون پای سینک نمیره یه کوه ظرف بشورید. 

وقتتون پای جمع کردن مداوم خونه نمیره. 

همیشه خونه تون مرتبه و مهمون سرزده بیاد خیالتون راحته. 

بچه ها هم ازتون یاد میگیرن که منظم باشند و هی بریز بپاش نکنن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اسی جان در مورد امضات باید بگم..اسلام گفته خانه داری وظیفه نیست .تا جایی ک برای اون اجرت المثل هم تع ...

اولا اسی جان چیه؟  نام کاربری دارم. 

دوما نیازی نیست بالاتر از حرف رهبر حرفی بزنیم. 

بهتره هم کامل و هم دقیق بخونید. 

و اینکه سخنرانی اون روز رو گوش بدین😊