2777
2789

شما گرسنه ای جانم

اصلا معنی کامه هوس و میدونی 

مثلا  طرف  هوس ی غذای تعیین  شده  میکنه 

میگه  هوس انار کردم

هوس آش کردم

ن ‌هوس ی چیز اسون

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

چیز شیرین میخای یا ن

🌸☁من یه دختر 'اُمیدوار' و 'شاد' ام😊 ، آره زندگی خیلی سخت و بعضاً طاقت فرساست ولی من یادگرفتم که نباید کم بیارم💪 چون من لیاقت یه زندگی عالی رو دارم :)) آره درسته، از نظر روحی داغونم، حالم خوش نیست و از خودم بدم میاد اما باید ادامه بدم و مطمئنم با توکل به خدا به هدفهای قشنگم میرسم😍 من بااااور دارم که زیباترین، باهوش ترین، عاقل ترین، ثروتمند ترین ، محبوب ترین و کاملترین دختر دنیا هستم و به خودم افتخار میکنم🍓خدایا ممنونم که در همه ی مراحل زندگیم کمک ام میکنی و پشتیبان من هستی😍☁ خدایا بخاطر داشته هام و همه ی نعمت ها و موقعیتهای عالی ای که برای پیشرفت سر راهم قرار دادی ازت ممنون خدای مهربونم💚🍃 خدایا کمک ام کن بتونم به همه ی اهدافم برسم و انسانی زیبا، باهوش، همه چی تموم و کاملی باشم💕 خداجونم برای همه چیز سپاسگزارم ، سپاسگزارم، سپاسگذارم💚❤💛💙💜💓💕💖💗💝💞💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂فکر کنم معنیه هوسو نمیدونی تو هوس کردی بعد ما یچیز بگیم

نه شما درکم نمی‌کنید میگم هوس خوردنی سرد مزاج که هم گرسنگی مو درمان کنه هم خوشمزه باشه هم تا حالا نخورده باشم 

عمه فهمیدم هندوانه   

نه شما درکم نمی‌کنید میگم هوس خوردنی سرد مزاج که هم گرسنگی مو درمان کنه هم خوشمزه باشه هم تا حالا نخ ...

هندونه خو همش آبه کجات و میگیره

همش هم باید بری سرویس

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

شما گرسنه ای جانم اصلا معنی کامه هوس و میدونی  مثلا  طرف  هوس ی غذای تعیین  شد ...

یه ساعته توضیح میدم هوس چیزی سردی که گرسنه گی مو جبران کنه ولی چیزی به ذهنم نرسید

ببخشید چی هست چجوری درست میشه

یه شیرینی،تخم مرغ وآرد وماست با وانیل وبیکینگ پودر مخلوط میکنی،قبلش شهدوآماده کنکه اب وشکر گلاب وزعفرون،مواد میانی هم مغزیجات ودارچین

روغن رو بریز تابه نصف بیشتر مایه رو بریز حباب زد مواد میانی بعدشم بقیه مایه،بزار قشنگ بپزه،بعد که هردو طرفش سرخ شدکرده،مثل پیتزا برش بزن وشهد سردوبریز روش بزار قشنگ جذب شهو،یه کوچولو ترد شه  خاموش کن

یه ساعته توضیح میدم هوس چیزی سردی که گرسنه گی مو جبران کنه ولی چیزی به ذهنم نرسید

😑😑😑😑

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم