2777
2789
عنوان

دندونتونو با چه موادی پر کردین؟سیاه یا سفید؟خییلیی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 38 پست
نه ولی اگر حس می‌کنی بلنده برو بگو کوتاهش کنه. الان دیگه با سفید بیشتر پر می کنند. نه اذیت نمی کنه ب ...

دیروز پر کرده هنووز نتونستم چیزی بخورم رووش که بتونم بفهمم کوتاهه یا بلند  

شما چند وقته پر کردی؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه نمیتونی چیزی بخوری میتونه سه تادلیل داشته باشه یا هنوزجاش درد داره وبعدازدوسه روزبایدخوب بشه ی ...

من اخهه از قبل عید دندونم پانسماان گذاشته بود یه دکتری

دیگهه پیش اون نرفتم

الان یه جای دیگه پر کردمشش

گفتن اگر توی این مدت که پانسمان داشت اذیت نکرد  پس به عصب نرسیده  

چند وقت طول میکشه درست شه؟؟؟من جنس دندونامم حسااسه البتع

نهایتا یک هفته

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
ضمنا موقع پرکردن دکترگفت سفیدمیخوای یاسیاه؟گفتم کدوم بیشتراستحکام داره گفت سیاه منم چون دندون عقبم ب ...

مال من دیگه انقددد سیاه تو دندونام هست به هییچ وجه نخواستم سیاه بزنم

اینجا هم دکتر گفت سفید یا سیاهش با خودته انتخابش

منم گفتم سفید 

البته دندونای منم حساااسه هااا

خیلییی خیلییی به سرما حساسیت نشون میده

واقعا۸۰۰؟ 🙄🙄🙄🙄🙄🙄من ۱۲تادندون پرکردم ی هفته پیشم دندون جلومو پرکردم همش رایگان اگه دفترچه داری ...

بابااا بیمارستاانا و کلینیکاا نامرررردی میکننن

من ۷ تا دندونمووتامین اجتماعی پر کردم

دکتره مواد سفید هم جلوی دستشه ولی بازم میاد سیاه استفاده میکنههه

تازه میگن اگر دندون خیلیییی اوضاش بیریخت باشه دکتر مجبوره سیاه پر کنه

و گرنه انتخاب موادشو میذارن به عهده بیماار

من تامین اجتماعی ام تو تهران میرفتم واسه ۷ تا از دندونام

من تازه پر کردم سفیده هر دندون 900تومن خدا کنه خوب و بادوام باشه

خداااکنه دردش بخوااابه زود 

همینجوریشم میگن گاهی وقتا کامپوزیت ممکنه حساسیت بده 

من تازه جنس خود دندونامم حسااااسهه

بابااا بیمارستاانا و کلینیکاا نامرررردی میکننن من ۷ تا دندونمووتامین اجتماعی پر کردم دکتره مواد سف ...

من هربار ازم میپرسید سیاه میخوای یاسفید خودم گفتم سیاه بادوام تر ولی دوتا جلومو سفید زد

من هربار ازم میپرسید سیاه میخوای یاسفید خودم گفتم سیاه بادوام تر ولی دوتا جلومو سفید زد

خوووشبحاالتوون

این دکتره دید یکی از دندونام چون دیواره ش خراب شده بودد

مجبوری اومد سفید زد  

منم اینجوری بودم دردت اگه بخاطربلندبودنش نباشه پس اینکارومیگم بکن کپسول اموکسی سیلین باقرص مترونیدازول هر8ساعت یکی بخوربعدچندروزخودت متوجه میشی ک دردش خوب شده چون اون دندون الان التهاب داره راستی ژلوفن هم استفاده کن چون التهابوکم میکنه 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
عههههه وااقعنی؟؟؟؟؟ دستت درد نکنه گلمم مرررسی خیلییی لطف کردی

اره گلم حتمابخورنخوری به این زودیاخوب نمیشه .

عزیزدلمی خواهش میکنم

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸