2777
2789

سلام دخترا

مادر همسرم۵ فرزند داشتن و سواد نداشتن و باید برای مطالبه ارثیه پدری خودش به یکی از بچه هایش وکالت کاری و فروش دادن

سال۹۹ مادر فوت شده و حالا فرزند ادعای مالکیت می‌کنه و میگه هرکس سهمش رو از ارثیه مادری که یک زمینه ۵ هزار متریه میخواد باید نفری۶۰ میلیون تومن پرداخت کنه وگرنه بهش هیچی نمیدم

باید بگم که با توجه به فوت مادر وکالتی که ایشون گرفتن هم باطل میشه و اصلا هیچ مبلغی به حساب مادر مبنی براینکه فرزند این زمین رو از ایشون خریده هم واریز نشده

از زمانی که مادر هم فوت شده پسرشون به شخص دیگری ظاهرا وکالت نداده چون وکالت خودش هم با فوت باطل شده

فرزندان دیگر و خواهر برادران مادر در قید حیات هستن و شاهدن که این زمین ارثیه مادری بوده و فرزندی که وکالت گرفته صرفا فقط بخاطر نداشتن سواد مادر پا پیش گذاشته

در حال حاظر از ۴فرزند دیگه ۳ نفر از آنها راضی شدن که مبلغ خواسته شده که نفری ۶۰ میلیون تومان هست رو به برادرشون پرداخت کنند و سهمشون رو بگیرن اما یک نفر دیگشون راضی به پرداخت نیست

و برادری که خواهان پوله  هم میگه یاهمتون  پول بدید یا سهم بقیه رو هم نمیدم .شکایت کنیم میتونیم ازش بگیریم؟؟؟؟

اینم بگم که برای این ارثیه هزارتومن هم خرج نکرده و واقعا پول زور از بقیه میخواد و خودشم علنن گفته همینه که هست 

با این پول سهممون میخواستیم بریم سرخونه زندگیمون

همسر من نه مادری داره نه پدری  منم هیشکیو ندارم بخدا دوساله عقدیم

جون کندیم با هم وسیله خریدیم و جلو رفتیم  هنوزم خونه خودمون نرفتیم بخدا حسرت اینکه برم خونه خودم داره منو میکشه 

توروخدا اگر واقعاً میتونید راهنمایی کنید 

ببین وکیل نیستم ولی وکالت باطل شده تموم وقتی که وکالت باطل بشه اون هی بزنه اینور اونور به نظرت این آدم پول پرست چرا کلن زمین برنداشته چرا چشمش به ۶۰ تومن خودشم فهمیده چه خبره گفته بزار ۶۰ تومن بگیرم این آدم اگه از نظر قانونی دستش جایی بند بود میومد به شما یه زمین ۵۰۰۰ هزار متری بده ۶۰ تومن بگیره این هیچ کاری نمیتونه بکنه شکایت کن ۶۰ تومن هم نده 

نبند کتاب زندگی رو شاید خوشبختی تو صفحه ی بعدی باشه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها اینم بگم که مادر سواد نداشته و نمیتونسته امضا کنه و یه مهر داشته که پسر بلافاصله بعد از فوت ا ...

مادر مرده دیگه مهر چه به درد اون میخوره هیچ جایی استفاده نمیشه الانم تا خودت نباشی بانک یه کارتت به اعضای خانواده نمیده چه برسه که بدون خودت برن سراغ اینور اونور کردن زمین و خونه 

نبند کتاب زندگی رو شاید خوشبختی تو صفحه ی بعدی باشه