2777
2789
عنوان

خانه معلم

2667 بازدید | 59 پست

دوستان کسی شماره تلفن و ادرسی از یه خانه معلم که سمت سعادت اباد باشه داره؟؟

اونایی که تو اینترنت هستو نمیخوام،چون یا شمارش اشتباهه یا ادرسش کلا غلطه

اگه تازگیا رفتین و میدونین شمارشو بدین ممنون میشم

خیلی مهمه برام،خواهش میکنم اگه میدونین بگین

متشکرم

سایت خود خانه معلم نداره؟

من توی کانال دیدم میخوای ببینم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه الان هم خانه معلم میدمن هرچی توسایتش میزنم میگه زمانش ردشده....منم بایددوشنبه بیام تهران وقت دکتردارم میخام سمت فرمانیه خانه معلم بگیرم اما نمی‌دونم بایدچیکارکنی میشه اگه کارت راه افتادیم بکی

مگه الان هم خانه معلم میدمن هرچی توسایتش میزنم میگه زمانش ردشده....منم بایددوشنبه بیام تهران وقت دکت ...

اره میدن

اگه شمارشونو داشته باشی و زنگ بزنی میتونی جا رزرو کنی

منم ای وی اف دارم میخوام تهران بمونم واسه اون دنبالش میگردم

خوده سعادت ایاد که نداره میخوام نزدیکش باشه شما شماره و ادرسشو داری؟؟

دوست عزیز الان خانه معلم میدن؟؟؟؟منم میخام فقط نمی‌دونم فرمانیه میشه منطقه چند ....میشه بهم کمک کنیدمنم واسه هفته آینده رزروکنم

اره میدن اگه شمارشونو داشته باشی و زنگ بزنی میتونی جا رزرو کنی منم ای وی اف دارم میخوام تهران بمون ...

عه....منم واسه آی وی اف میخام برم البته فعلا اول بایدبرم پیش دکتر

دوست عزیز الان خانه معلم میدن؟؟؟؟منم میخام فقط نمی‌دونم فرمانیه میشه منطقه چند ....میشه بهم کمک کنید ...

بله عزیزم

گفتم که میدن

سایتش اصلا یه چیز الکی و مزخرفه

باید شماره ی خوده خانه معلمی که میخوایو داشته باشی

زنگ بزنی جا رزرو کنی

والا منم نمیدونم منطقه چند میشه

ولی اگه مثله من نیستی و یه کوچولو دور بودن مسافت برات مهم نیست یه شماره دارم مال سمت شریعتیه اگه خواستی بدم زنگ بزنی

همین تو نت دارم آدرس خانه معلم درکه:‌  میدان شهید شهریاری - خیابان درکه - بعد از کوی ل ...

ممنونم عزیزم

شما اهل تهرانی؟

درکه به سعادت اباد نزدیکه؟؟

میخوام نزدیک باشه بهش که ای وی اف کردم زیاد تو ماشین نباشم

بله عزیزم گفتم که میدن سایتش اصلا یه چیز الکی و مزخرفه باید شماره ی خوده خانه معلمی که میخوایو دا ...

آره بده اگه شماره فرمانیه روپیدانکردم زنگ میزنم همون شریعتی....هرچند نمی‌دونم شریعتی کجای تهرانه.....هروقت زنگ بزنی جواب میدن؟؟