2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

59 بازدید | 10 پست

دوستان اگه کسی (مثلا تو یه جایی مثل همین نی نی سایت که جو بیشتر تاپیک ها فان هست و کامنت طنز مینویسن کاربرا)  به شوخی   بگه به جون تو نمیدونستم فلان چیز رو  و واقعا هم نمیدونسته.   بهتون برمیخوره از این حرفش؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا ما تو یه تاپیکی بودیم.  یکی گفت فلان چیز معنیش اینه.  من با لحن شوخی و خنده که مشخص بود گفتم به جون اسی نمیدونستم.  امروز دیدم استارتر ریپلای کرده حرف دهنتو بفهم!!!  واقعا تو چند سال عضویتم تو نی نی سایت(اکانت قبلیم تعلیق شد با خواست خودم) همچین بی جنبگی ندیدم بودم از کسی

بخدا تو یه تایپیک بودیم.  یکی یچیزو بهم گفت من گفتم به جون اسی نمیدونستم البته با لحن شوخی و طن ...

خب ولش کن یسریا موجین 😂😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂