2777
2789
عنوان

سندروم داون ی لحظه بیاید😔💔

9041 بازدید | 119 پست

توهفته چندم تشخیص میدن که سندروم داون داره بچه توشکمت؟ اگر سندروج داون بود باید چیکار کنه ادم ؟ اصلا چرا بعضی از بچهها سندرومی میشن  ب دوستم گفتن احتمالا بچت سندروم دوان داره ی ماه دیگه جواب ازمایشش میاد که بچش ۵ ماهشه چجوری بچه ۵ ماهشو وقتی زندس بکشه؟

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدای من خیلی سخته😔

انشالله ک اشتباه گفته باشن 

هیییییییییس ایرانی‌ها  فریاد نمیزنند...  🖤           شش تا کاربریمو بخاطر حرفای حق از دست دادم        پاش بیفته بازم سکوت نمیکنم...😏.            .   اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی شوهرم و دخترم وخونه دار شدنم یه دونه صلوات مهمونم میکنی خیر ببینید انشالله😘❤️🤲🏻 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️🙏🏻
چرا باید بکشه؟

چون سندرومیه جامعه ما فرهنک نداره تومدرسه وهرجای مورد تمسخر قرار میگیره واون بچه ومادره ک عذاب میکشن

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟

۵ ماهه چرا؟! آزمایشات سلامت جنین زیر ۱۸ هفته گرفته میشه که اگه خدایی نکرده مشکلی بود بشه سقط کرد.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)

چی بگم.خودش میدونه باید چکار کنه.حالا بگم فلان کنه،میان میگن داعشیه حیوون‌صفت

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.