2777
2789
عنوان

دوستم میگه خانوادش نمیذارن

373 بازدید | 18 پست

دوستم ۳۲سالشه میگه خانوادش اجازه نمیدن موهاشو رنگ روشن کنه کسی خانوادش لینجورین؟؟؟؟اونوقت من مامانم‌گیرمیده موهاتو بلوند کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

من 16 سالگی موهامو آبی کردم 😅

اونم مامانم برام درآورد

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

آره خب خیلی خانواده ها هنوز هستن 

من 10 سال پیش مجرد بودم 

مامان منم اجازه نمی‌داد بلوند کنم البته خودمم نمیخواستم 

فقط تا قهوه ای و نسکافه ای و عسلی و اینا اجازه میداد

تازه اون دوره بلوند مد بود 

الان زرد عقدی دیگه مد نیست آخه به دوستت بگو خودت کوتا بیاد🤦🏻‍♀️

.Pain🔥you made me a believer

خانواده کنترلگر و سمی به این میگن 🤦‍♀️طرف ۳۲ سالشه 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

میشه تاپیک اخرم گزارش بزنی  حمد میخونم براتون

بهتر نیست خودتون لینک تاپیکتون رو بزارید تو حذف تاپیک @نی_نی_یار_3  

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
نه من 16 سالگی موهامو آبی کردم 😅 اونم مامانم برام درآورد

چه مامان پایه ای😍😍😍

من۱۹سالمه.. عید دوست داشتم یه بخش موهامو بنفش کنم با قاطعیت نذاشتن ☹️🥲😂

من فقط میخوام خوشحالتر باشم...آیا این خواسته زیادیه؟ :)           blue & grey                                                    https://abzarek.ir/service-p/msg/1161113
چه مامان پایه ای😍😍😍 من۱۹سالمه.. عید دوست داشتم یه بخش موهامو بنفش کنم با قاطعیت نذاشتن ☹️🥲😂

تازه من دهه ی شصتیم 😂

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

تازه من دهه ی شصتیم 😂

برو به درگاه الهی سجده شکر به جا بیار😂😂

دم مامانت گرم😍😍

من فقط میخوام خوشحالتر باشم...آیا این خواسته زیادیه؟ :)           blue & grey                                                    https://abzarek.ir/service-p/msg/1161113
برو به درگاه الهی سجده شکر به جا بیار😂😂  دم مامانت گرم😍😍

عزیزی 😘 خدا بهت بخنده دختر قشنگ 😍