2777
2789
عنوان

حضانت طلاق

507 بازدید | 49 پست

دعوامون شده برای طلاق خونه رو ترک کردم یعنی خودشم گف برو 

بچه ها پیش اونن، ده روزه ندیدمشون چون یه شهر دیگه هستم میگه برای دیدنشون باید بیای اینجا زندگی کنیو ببینیشون، الان برم دادخواست طلاق بدم حضانت موقت بدم سریع میدن؟ چجوریاس حضانتش، درخواستش چقد طول میکشه حکمو بدن با حکم برم بچه هارو بیارم پیش خودم، زیر 7 سالن، میدونم حضانتشون تا7سال با منه

ازایشون بپرسید احتمالا بدونن

@_goldgirl

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن تا آخرین روز طلاق خونه رو ترک نکنین حتی مرد نمیتونه زنو بیرون کنه  ، کاش نمیرفتین میموندین ...

میگن بچه ها رو نباید ببری ولی خودم میتونستم برم پرخاشگر بودن و دست بزن داشتن، دیگه نمیتونستم جلوی بچه ها مراحل طلاقو دعوا رو ادامه بدم

میگن بچه ها رو نباید ببری ولی خودم میتونستم برم پرخاشگر بودن و دست بزن داشتن، دیگه نمیتونستم جلوی بچ ...

چرا نباید ببری  ، تازه نفقه بچه هاروهم باید بده هرماه  ، بچه هات پرخاشگری میکردن؟

اگه خیلی دعواتون جدی نیست مساله را حل کنید.  طلاق پروسه طولانی داره. چون اکثر مردا توافق نمیکن ...

مشکل سر نخواستن و دوست نداشتن و رابطه نداشتن و پرخاشگری و کتک زدن است، به نظر شما اینا حل میشن؟

چرا نباید ببری  ، تازه نفقه بچه هاروهم باید بده هرماه  ، بچه هات پرخاشگری میکردن؟

نه شوهرم پرخاشگره، بدون اجازه شوهر میگن نباید ببرین، یبار دیگه اینکارو کردم ولی اون موقع برگشتم برگشت گفت شما بچه های منو دزدیدین

نه شوهرم پرخاشگره، بدون اجازه شوهر میگن نباید ببرین، یبار دیگه اینکارو کردم ولی اون موقع برگشتم برگش ...

بیخود کرده همچین حرفی زده اصلا میتونی الان با مامور بری بچه هاتو بیاری  ، شوهرت اصلا ازقانون سردرنمیاره که همچنین زری زده