من دختر اولم و فقط یه خواهر کوچیک دارم.تا سالها هم تک فرزند و تک نوه بودم و مرکز توجه. ینی دار و ندارشون خرج من میشد.درسمم خوب بود و توی مدرسه نمونه بودم ولی متاسفانه سال اول کنکورم نتیجه اونی که خواستم نشد(دولتی میآوردم ولی رشته خاص مد نظرم بود)موندم برا سال دوم.از تابستون شروع کردم به خوندن. تا اینکه آبان ماه یه پسر با شرایط خیلی خوب(سر به زیر_شاغل_قدبلند_اقامت و خوشتیپ_اقامت تهران _وضع مالی خوب و... ) اومد خواستگاری.خانوادم خیلییی خوشحال شدن😐منی که میگفتم تا دستم نره تو جیب خودم و درسم تموم نشه ازدواج نمیکنم.
خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
میگفتن دختر اگه سنش بره بالا بد خواستگار پیدا میه. میگفتن اگه میتونی یه ایراد بذار روش.دیگه خواستگار ایطوری پیدا نمیشه. اینم بگم که این آقا بین چندینننن مورد منو پسندید. خلاصه گذشت و هفته پیش عقد کردیم و منم دوسش دارم. اونم دوسم داره. ولی بعضی وقتا حس میکنم زود بود. یا چون اصلا تو نخ ازدواج و اینا نبودم میگن هیچ وقت باورمون نمیشد به این زودیا بری سمت ازدواج. از طرفی نامزدم دکترا مبخونهه و من مسلما دیپلم...ولی خب تعریف از خود نباشه من خیلی میفهمم و گاها حس میکنم از اونم بیشتر میفهمم با اینکه7_8سال اختلاف سنی داریم. ولی گاهی حس میکنم واقعا زود بود که خودمو درگیر کردم.چیکار کنم این فکرا نیاد سراغم...
خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم ممنون میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم. سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید. ❣️دوم: اونقدری که فکر میکنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.